זה באמת מספיק?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זה באמת מספיק?
    קרן
    30/07/2013

שלום
    אני סטודנטית באמצע שנות ה20 בתקווה כשאסיים את התואר אהיה עדיין באמצע

אני מרגישה הרבה שהחיים הרגילים לא מספיקים לי
    כשסיימתי צבא אחרי שנה של עבודה הלכתי ללימודים לתחום שלא בדיוק התאים לי
    הייתי בו שנתיים, בהן עבדתי למדתי דברים מעניינים הכרתי חברים ביליתי קצת ועסקתי במשהו שנתן לי סיפוק. אחרי תקופה רעה בלימודים הפסקתי אותם

והלכתי ליעוץ בו התייעצתי האם התחומים האלה מתאימים לי ואולי לעשות הפסקה של שנה. הייתה לי ועדיין יש לי תפיסה שאני צריכה משהו משמעותי שימלא את עולמי, ואני מוצאת זאת בלימודים, ובחופשים בין השנים או במקביל תיכננתי ביחד עם המטפלת אילו דברים לעשות.
    אבל לאחרונה כשאני בסוף השנה הראשונה בתואר החדש, במקום אחר בארץ, אני לא מוצאת טעם לכל זה...
    מרגיש לי שאלו חיים שבלוניים ומשעממים...
    אני לומדת וחיה עם בן זוג, עוסקת בתחביבים שעוסקת בהם כל החיים, החומר מעניין אותי , לא מספיק יש את האפשרות לעשות דברים שיותר אוהבת כי אין הרבה חברים לעשות זאת איתם

ומרגישה שהחיים בצורתם הנוכחית והעתידית של ללכת לעבוד כל היום,גם בתקווה שהעבודה תהייה מספקת ומשמעותית ולחזור ושיהיה זמן אולי לתחביב שניים
    היא מבאסת

מה אני עושה עם התחושות האלו? זה גורם לי לחוסר מוטיבציה מוחלט בלימודים
    ואני רק מחכה לסיים עם זה ולנסוע לכמה זמן ...
    אני גם בתחושה "בזבזתי" שנתיים על הלימודים הקודמים ושאולי לא יהיה לי זמן
    לעשות דברים גדולים בהמשך

אני בטיפול פסיכולוגי אבל עוד לא דיברתי עם המטפלת על זה, איכשהו תמיד מדברות על דברים אחרים....

החיים הבנאליים משעממים אותי!
    אפילו הדברים הקטנים של לצאת יום שלם לטיול, כשזה קורה זה מעולה אבל זה קורה פעם בכמה זמן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה באמת מספיק?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה באמת מספיק? - תגובה

אירית כהן
    01/08/2013

אני מציעה, קרן, שתעלי את הדברים הללו שמטרידים אותך עם המטפלת שלך, היא כבר מכירה אותך ולכן תיטיב ממני 'להכיל' את הדברים ולעזור לך להתמודד עם תחושותייך.

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו