כדור לשינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כדור לשינה
    מירי
    31/07/2013

שלום,
    אני לא מצליחה לישון כבר הרבה זמן, אני הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם יושנת גג עד 6 שעות, אני יודעת שזה נחשב למספיק אבל בגלל הלימודים זה לא מספיק בשבילי, זה גורם לי לחוסר ריכוז וקשה לי מאוד לשבת יותר מ10 דקות, יוצא שאני לומדת עד שעה ביום וזה לא מספיק לי. אתמול בכלל הלכתי לישון ב6:30 בבקר וקמתי ב10:30 כי פשוט לא הצלחתי להירדם ככל שניסיתי, חשבתי לקחת כדורי שינה טבעיים- צמחים אבל העניין הוא שאני מפחדת שבלעדיים כבר בכלל לא אצליח להירדם בעתיד, איזה כדור היית ממליצה לי קחת והאם זה באמת הופך לתלות בעתיד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור לשינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי שינה

אירית כהן
    31/07/2013

ייעוץ לגבי תרופות יש לבקש מרופא, לא מפסיכולוגית [ואני מציעה להיות זהירה גם בשימוש ב'תרופות צמחיות' או 'טבעיות' - הרי יש בהן חומרים פעילים! אך בניגוד לתרופות רגילות התרופות הצמחיות לא עברו בדיקה של משרד הבריאות ולכן דווקא בשימוש בהן הייתי נזהרת יותר].

שינה תקינה אמנם חשובה לתפקוד שלנו, ואנשים שונים זקוקים לכמויות שינה שונות. אך בשינה תקינה הכוונה לא רק לכמות השינה אלא גם לאיכותה, עומק השינה, זמן-חלימה וכו'. כל הדברים הללו הם תלויי גיל, ותלויי מצבים שונים.
    אם הבעייה שלך היא זמנית וחדשה - ייתכן שגם הקושי בריכוז וגם הפרעת השינה הם שניהם סימפטומים שנובעים מגורם שיש לבררו [מצבי לחץ ודכדוך, למשל, גורמים להפרעות שינה ולירידה בריכוז].
    אם הבעייה שלך נמשכת כבר הרבה זמן ומאפיינת את חייך כבוגרת - יש מקום להתייעץ במרכז/מעבדה להפרעות שינה.
    אני מציעה לעשות בירור יסודי עם רופא המשפחה שלך כדי להחליט לאיזה כיוון להמשיך.

מאחלת לך לילה טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה אירית את מאוד מקצועית ו

מירי
    01/08/2013

ומקסימה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו