קשה לי לישון בלילה בגלל אהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה לי לישון בלילה בגלל אהבה
    שחר
    12/08/2013

לפני כמה זמן יצא לי להכיר מישהי, טוב יותר נכון רק ראיתי אותה בעבודה. לא ממש הכרנו עדיין, אבל יצא לנו לעבוד יחד מדי פעם. הבעיה שהיא יצאה לחופשה, וע"פ מה שהבנתי ייקח עוד זמן עד שהיא תחזור. הבעיה שאני ממש מתקשה לתפקד בתקופה שאני לא רואה אותה, היא לא יוצאת לי מהראש. יש לי פחדים שאני לא אראה אותה יותר, שמישהו יתפוס אותה, ופשוט קשה לי לחיות ככה. ברגע הזה שאני כותב את הדברים יש לי דמעות בעיניים, כואב לי שאני נזכר בה, ואני ממש מתקפה לתפקד. אני ממש מתקשה לישון בלילות, והמחשבות עליה מטריפים לי את השכל. כרגע כלום לא חשוב לי חוץ ממנה, כל שאר הדברים נראים חסרי משמעות.

השאלה מה אפשר לעשות? האם זה בריא לחשוב עליה כל כך הרבה, זה טבעי? האם יש דרך נכונה להתמודד עם המצב הקשה הזה? אני ממש סובל כרגע. אני מרגיש שאני חייב לראות אותה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לישון בלילה בגלל אהבה - תגובה

אירית כהן
    12/08/2013

שלום שחר,
    אתה כותב "כלום לא חשוב לי חוץ ממנה" ביחס לבחורה שלדבריך כמעט אינך מכיר, אינך יודע אם היא באמת מתאימה לך ואין לך מושג אם תמצא בה עניין כשתכיר אותה יותר, אינך יודע גם אם יש לה בכלל עניין בקשר רומנטי איתך. לאור זאת, האם אינך סבור שהמחשבה "כלום לא חשוב לי חוץ ממנה" היא 'מוגזמת', מעידה על גישה בלתי מציאותית??
    אתה כנראה מסוגל לעוצמת רגשות חזקה, אולם קשר אמיתי ומציאותי הוא דבר שמתפתח לאט. אני מציעה שכרגע תחזיר את המשאבים הרגשיים שלך וגם את האהבה - אל עצמך, היה אתה עצמך חשוב לך, דאג לכך שתישן היטב בלילות!

ייתכן שיש סיבות נוספות שגורמות לך לא לישון בלילות, אולי כדאי להתייעץ באופן פרטני עם פסיכולוג.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו