סחיטה ופגיעה נפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סחיטה ופגיעה נפשית
    פנינה
    15/08/2013

שלום, אני כבר לא יודעת למי לפנות.נואשת ופוחדת.הדיכאון נותן את אותותיו. אז ככה: הייתי בקשר רומנטי עם מישהיא,בזמן שאני בזוגיות.למה עשיתי זאת? סיבותי עימי. היה הסיפור ונגמר, אאולם עשיתי טעות והלוותי לה סכום כסף ניכבד. הבעיה היא שהיא לא מחזירה לי וסוחטת אותי ומאיימת שתחשוף הכל ותהרוס את חיי. איני יודעת מה לעשות.אני נואשת ומדוכאת תעזרן לי.לפני שאעשה משהו שאתחרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחיטה ופגיעה נפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחיטה ופגיעה נפשית - תגובה

אירית כהן
    15/08/2013

שלום פנינה,
    אינני משפטנית, ולכן אנא קחי את דברי הבאים בערבון מוגבל ובדקי אותם אצל עו"ד.
    עפ"י תיאורך אני מתרשמת שאותה 'מישהי' מבצעת עבירה פלילית: סחיטה. בנוסף היא מאיימת בעבירה נוספת: השמצה ['השמצה' הא פרסום בפומבי של פרטים אודות אדם שפרסומם יכול לפגוע באותו אדם, גם אם הפרטים נכונים עובדתית!! ].
    כך שלפי הבנתי הכתובת שלך היא המשטרה, הגשת תלונה בגין סחיטה.

בנוסף, את זקוקה לתמיכה פסיכולוגית.
    אם שתיכן נשים בוגרות ופעלתן מבחירה חופשית ובדיעה צלולה - בכך שקיימתן קשר רומנטי לא בצעתן כל פשע, לא היא ולא את. אולם כנראה שזה בלבל אותך, ובנוסף את גם חוששת לגורלה של הזוגיות שיש לך, ואת זה מנצלת אותה 'מישהי' כדי ללחוץ עלייך ולסחוט אותך. אני ממליצה בחום! שתפני בהקדם לפסיכולוג /ית באופן פרטני כדי לקבל תמיכה בנושאים הנ"ל ובהתמודדות עם הסיטואציה.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו