מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סחיטה ופגיעה נפשיתפנינה15/08/2013
שלום, אני כבר לא יודעת למי לפנות.נואשת ופוחדת.הדיכאון נותן את אותותיו. אז ככה: הייתי בקשר רומנטי עם מישהיא,בזמן שאני בזוגיות.למה עשיתי זאת? סיבותי עימי. היה הסיפור ונגמר, אאולם עשיתי טעות והלוותי לה סכום כסף ניכבד. הבעיה היא שהיא לא מחזירה לי וסוחטת אותי ומאיימת שתחשוף הכל ותהרוס את חיי. איני יודעת מה לעשות.אני נואשת ומדוכאת תעזרן לי.לפני שאעשה משהו שאתחרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחיטה ופגיעה נפשית - תגובה
אירית כהן15/08/2013שלום פנינה,
אינני משפטנית, ולכן אנא קחי את דברי הבאים בערבון מוגבל ובדקי אותם אצל עו"ד.
עפ"י תיאורך אני מתרשמת שאותה 'מישהי' מבצעת עבירה פלילית: סחיטה. בנוסף היא מאיימת בעבירה נוספת: השמצה ['השמצה' הא פרסום בפומבי של פרטים אודות אדם שפרסומם יכול לפגוע באותו אדם, גם אם הפרטים נכונים עובדתית!! ].
כך שלפי הבנתי הכתובת שלך היא המשטרה, הגשת תלונה בגין סחיטה.
בנוסף, את זקוקה לתמיכה פסיכולוגית.
אם שתיכן נשים בוגרות ופעלתן מבחירה חופשית ובדיעה צלולה - בכך שקיימתן קשר רומנטי לא בצעתן כל פשע, לא היא ולא את. אולם כנראה שזה בלבל אותך, ובנוסף את גם חוששת לגורלה של הזוגיות שיש לך, ואת זה מנצלת אותה 'מישהי' כדי ללחוץ עלייך ולסחוט אותך. אני ממליצה בחום! שתפני בהקדם לפסיכולוג /ית באופן פרטני כדי לקבל תמיכה בנושאים הנ"ל ובהתמודדות עם הסיטואציה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

