מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרה לעבראנונימי07/09/2013
הי , לפני בערך שנה היה מישהו שנורא אהבתי , ונורא נפגעתי ממנו ... ולקח לי המון זמן להתגבר עליו , בעצם רק בתקופה האחרונה הרגשתי שאני מצליחה ... וזה בגלל שהתחלתי להרגיש שאני רוצה גברים אחרים , והתפתח קשר ביני ובין מישהו אחר ... הקשר שהתפתח בנינו גרם לי לשכוח את הבחור הקודם , אך לפני כמה ימים גיליתי על הבחור שאני לא היחידה שבקשר איתו ושהוא ככה עם עוד חברה שלי... כל הזמן הזה שדיברנו לא היה לי כלכך רגשות אליו והרבה פעמים חשבתי על לנתק איתו קשר כי לא ידעתי מה אני רוצה מעצמי אחרי שעוד מישהו שהתחלתי לפתח אליו רגשות הצטרף לתמונה אבל גם מהר מאוד הספיק לצאת ממנה מה שלא משפר את המצב ברגע זה.. רק בשבועיים האחרונים באמת התחלתי לרצות אותו... ואז גיליתי מה שגיליתי ופשוט ניתקתי איתו קשר, אפילו לא רבתי איתו פשוט הפסקתי לענות לו .. אני מרגישה שבורה , אני מרגישה שזה מחזיר אותי אחורה ללפני שנה לאותו אחד שאהבתי וחוזרים לי הזכרונות והבכי , אני לא יודעת למה זה קורה לי ואיך להתמודד עם זה , אני לא יודעת למה אבל אני מרגישה שהוא אשם ...אני פתאום מרגישה שאני רוצה לחזור לקשר איתו למרות שאני מודעת לכל החסרונות שהספקתי להכיר אצלו בשנה האחרונה , והספקתי להכיר !! אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ופשוט אין לי עם מי לדבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונה..
אירית כהן09/09/2013נפגעת ממישהו בעבר, הפצע התחיל להירפא ולהגליד - ואז מישהו 'זרק אבן' ופגע בדיוק במקום הפגיעה הישנה, בפצע הישן. [הרי בחור שיוצר בו זמנית קשר רומנטי גם איתך וגם עם חברתך לא שווה את התייחסותך, לא יותר מסתם אחד שזרק אבן.. אני מציעה לראות אותו כסתם תאונה].
לא שווה בגללו לחטט שוב בפצע. להיפך, רצוי לפנק עצמך ולעשות דברים שמיטיבים עם מצב הרוח שלך בעזרת ידידים/ידידות.. משפחה.. כדי לתת לגלד להתקשח שוב.
לפעמים טוב גם לפנות למספר שיחות לפסיכולוג , זה יכול לעזור באותו תהליך החלמה של הפצע הישן כדי שתוכלי להמשיך לפתח קשרים וגם ליהנות מהם.
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)