עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דניאל
    13/09/2013

היי שמי דניאל ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני נורא קנאית לכל מי שסביבי הערכה עצ אני מקנאה בכל חברותי ובכל האחיות שלי, אני חושבת שאני מכוערת ושאין בי דבר אחד טוב, אני ממש שונאת את עצמי ואיבדתי חשק לעשות הרבה דברים, אני מרגישה בודדה בהרבה מאוד סיטואציות ויכול להיות שזה מכיוון שלא היה לי חבר אף פעם ואני כבר בת 19, בכל אופן אין לי חשק אפילו לעשות דברים שישפרו את זה כי אני לא חושבת שזה יעזור לי, אני פשוט מוצאת כל דבר קטן שרע בחיצוניות. שלי. וכל דבר שרע בפנימיות שלי! אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני גם שלילית לגבי העתיד שלי.. אשמח לעצה כל שהיא לגבי שיפור ההרגשה שלי, תודה רבה וצום קל וגמר חתימה טובה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מראות

אירית כהן
    14/09/2013

שלום דניאל,
    את וודאי יודעת שיש כל מיני מראות. בלונה-פארק למשל אפשר למצוא מראות שמקטינות.. וכאלו שמאריכות.. משמינות.. מכווצות..
    אני מתרשמת שאת בחרת להתבונן בעצמך במראה שמגדילה ומדגישה את כל הפגמים. מן הסתם יש לך פגמים, הרי למי אין? - וברור שיש לך גם דברים יפים, הן בחיצוניות והן באישיות, הרי למי אין?. אך האם לא משעמם אותך להתבונן בעצמך כל הזמן רק דרך מראה אחת [זו שמגדילה פגמים]? ?
    אני ממליצה לך פעמיים ביום, כל פעם למשך חצי שעה עד שעה, תשימי עצמך מול מראה שמדגישה את יתרונותייך ואת הדברים היפים שבך. כשתתבונני היטב במראה זו תתחילי לגלות דברים מדהימים!

ואם זה לא מיד מצליח לך, אולי כי את נעולה על המראה המכערת, - בקשי עזרה, ממישהו שאהב אותך ומוכן לומר לך בכנות! מה הוא רואה כשאת עומדת מול מראה שמדגישה דברים יפים ויתרונות. אפשרי גם לפנות לכמה שיחות לפסיכולוג, הם מומחים בענייני מראות.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו