תכלית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תכלית
    מאי
    13/09/2013

שלום,
    אני בת 20, וטיפוס די מלנכולי באישיותי.
    כבר תקופה שאני מרגישה קצת אבודה. לא עצוב לי, אבל אני גם לא שמחה. ובעיקר אני מרגישה ששום דבר לא מניע אותי, וששום דבר לא באמת שווה או בעל משמעות.
    הכל מסביב מרגיש לי 'סתם'.
    אני יודעת שאני צעירה, ושזה יגיע... אבל אני לא מחפשה תכנית בטחון,או רשימת 'עשה' לעתיד הקרוב. אלא משהו פנימי שיבעיר בי את האש לנוע ולהתקדם הלאה.

אני נוטלת ציפרלקס 15 מ"ג לOCD, למקרה שמישהו רצה להעלות את זה כרעיון. ונמצאת כבר שנה בטיפול שמרגיש לי קצת תקוע.

אני לא יודעת מה אני מצפה לשמוע כאן, הייתי רוצה אולי שתתיחסו למקרה שאני מתארת,בלי הצעות להעלות את העניין בטיפול,כי העניין מועלה.

אני מניחה שאני רק רוצה לשמוע פרספקטיבה נוספת.. אני מרגישה כאילו אין באמת מה לעשות, מצד שני כ"כ נמאס לי מהמצב.

אשמח לכל מענה,
    צום מועיל וחתימה טובה לכולם:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי התכלית

אירית כהן
    14/09/2013

שלום מאי,
    את כותבת שאת מחפשת 'משהו פנימי שיבעיר את האש'.
    אחד הדברים המאפיינים את בני גילך [בוגרת צעירה] הוא הצורך לעבור מהסתמכות על מסגרות חיצוניתו שניהלו את חייך עד כה [כגון מסלול חינוכי, שרות צבאי] להסתמכות-על-עצמך. עצם המעבר הזה - לעמוד בביטחון על רגלינו שלנו ולקבל החלטות באופן עצמאי - הוא לעתים קשה, ולוקח זמן. לפעמים צריך לנסות דברים שונים לפני שיודעים מה 'טעים לנו' ו'נעים לנו', אך פעמים רבות עם האוכל מגיע גם התיאבון. כלומר, האש.

פרספקטיבה נוספת שאני יכולה להציע, כדי לאתר מה מונע מהאש הפנימית לבעור, את יכולה לבקש מהמטפל/ת שלך לשלוח אותך לאבחון פסיכו-דיאגנוסטי. אבחון כזה יכול להבהיר דברים לגבי האישיות והנטיות של המטופל. זה גם יכול לקדם את הטיפול ה'תקוע' כדברייך.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו