ועוד משהו...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ועוד משהו...
    שולה
    14/09/2013

מה עושים שבגלל כעס גדול שקיים ומציף (גם כלפי המטפל והתנהלותו)אי אפשר בעצם לדבר על כלום כולל על הכעס ולהתקדם, וזה רק נתקע בשתיקות,ציניות והרגשת מועקה כבדה.?? יש גם משהו מעצבן וקשה ,לדון על רגשותייך עם האדם שמכעיס אותך ולנתח את זה איתו.זה כמו "נוגד אינטרסים" לא טבעי ומאולץ.ומה קורה כשזה לא מתאפשר??האם יש טעם בטיפול שכזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד משהו...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לכעס

אורן
    22/09/2013

אני מבין שהגעת לפסיכולוג בגלל כעס חרוני. אני גם מבין שאם את מגיעה בגלל זה לפסיכולוג את מודעת לבעיה, ומודעת לזה שזה בעיה. למרות זאת ברור שבחיי היוםיום קשה להשטלט על הכעס, בשביל זה צריך לחיות כל הזמן בהיכון של "לא לכעוס". אבל אני חושב שבפכישה עם הפסיכולוג, כשאת בשיא המודעות לבעיה, וכשאת לא מנהלת חי יוםיום רגילים אלא עוסקת במודע בבעיית הכבס שלך, אולי כדאי לנסות להחליט לפני הפגישה "בפגישה הזאת אני לא כועסת. נקודה." ובמשך הפגישה כן להיות במין כוננות כזאת של "לא לכעוס". אני חושב ששם זה יצא לך הרבה יותר בקלות. תנסי
    מאחל בהצלחה רבה, אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו