פתרון הולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתרון הולם
    רבן
    15/09/2013

1. בן 55 נ+3 בוגרים.
    2.סובל מבעיות נפשיות מזה 40 שנה.
    3.כיום : מקבל סל שיקום(40% +100% העדר כושר עבודה), ומאובחן:"סובל מהפרעה דיסתמית וחרדתית על רקע הפרעת אישיות. ממשיךטיפול בפרוזק 20 מ"ג ".
    4.לצערי הטיפול הפסיכורפי בבי"ח קפלן(אליו אני שייך גיאוגרפית) הופסק,לאחר שלא הסתדרתי עם המטפלת ואין להם חלופות.
    5.מאחר והטיפול הפסיכוטרפי מאוד חיוני לי,אבקש לקבל חלופות ,בתחום הרפואה הציבורית,בסביבת רחובות.
    האם יש מקום הולם פרט לבי"ח קפלן? מקום שהצוות המטפל בשיחות בנוי ממבוגרים/מנוסים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון הולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון הולם - תגובה

ענבל מילר היללי
    23/09/2013

אפשרויות הטיפול במסגרת הציבורית תלויות באיזור המגורים. מציעה שתיכנס לאתר של משרד הבריאות ושם תבדוק האם קיימות מרפאות בריאות הנפש קהילתיות נוספות שם תוכל לפנות לקבלת טיפול נפשי.
    קיימת גם אפשרות לקבל טיפול נפשי בעלויות נמוכות דרך קופות החולים, אז ניתן גם לבחור את המטפל הספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי לתגובת ענבר

רבן
    24/09/2013

1. משרד הבריאות מוכן להעביר אותי לכל מקום שאבחר.
    2. מאחר ואני בעל עבר רב בתחום הפסיכוטראפואי, ומאחר והטיפולים
    צלחו רק עם מטפלות מנוסות, שאלתי:

מי יכול להמליץ על מרפאה ציבורית הולמת שהטיפול ניתן ע"י מטפלת ותיקה ומנוסה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי מטופלת במרפאה חדשה ומקצועית

לורין
    25/09/2013

Brainsqure של פרופסור לבקוביץ (בטוחה ששמעת את השם). אני ממליצה לך לבדוק איתם מהן האופציות בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו