מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימיוןאנונימי20/09/2013
שלום לפני בערך 4 שנים חבר שלי צחק עלי שאני הומו לקחתי את זה נורא קשה הוא ידע שזה לא נכון היית לי חברה אותו זמן אני יודע שמה שהוא אמר זה לא נכון אבל המוח שלי לא עזב אותי ותמיד אמר לי שאני כזה(שבעקבות הדמיודות האלה התפתחו נטיות לצד השני ) לפני בערך חצי שנה הלכתי לפסיכו' והוא אמר לי שזה שום דבר אין פה בעיה נפשית זה רק לחץ שנוצר במוח וכל הנטיות זו תופעה של הדימיונות,לפני ראש השנה דיברתי עם אותו אחד וממש נכנסתי בו וכל הדמיונות עברו אבל הם חוזרים כל פעם אני כל פעם אומר לעצמי שזה לא נכון רושם על הדף דברים וזה לא עוזר מה לעשות?
נ.ב ראוי לציין שלא אוננתי מאז שאני זוכר את עצמי וכל פעם שיש גירויי כזה עולים דמיודות על אוננות וזה מה שגם מביא אותי לחושב ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימיון - תגובה
ענבל מילר היללי23/09/2013שלום,
קשה לי להתייחס למקור של המחשבות, או ה״דימיונות״ כפי שאתה מכנה אותם, מבלי להכיר אותך יותר ולהבין מדוע אתה עסוק כל כך במחשבות האלו.
אני חושבת שאם עדיין נגרם לך אי שקק מחשבתי ואתה עדיין מאוד עסוק מסוגיה הזו כדאי שתחזור לפסיכולוג שלך או תתחיל טיפול נפשי חדש כדי להעמיק בסוגיה והביא להקלה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקרא
מכירה את זה24/09/2013היום אני בת 20, אבל קראתי את ההודעה שלך ולא יכולתי שלא להגיב.
כשהייתי בערך בת 14 קרה לי אותו הדבר. ידעתי שאני לא לסבית, אבל כל פעם היה לי מן "קול" / מחשבה בראש שאמרו לי שכן.
כל פעם שהייתי עוברת ליד בחורה הייתי צריכה לבדוק את התגובות הגופניות שלי ולהוכיח לעצמי שאני לא נמשכת, אבל עצם החרדה גרמה לדריכות ובקיצור זה לופ מסובך.
אני אישיתי הובחנתי כסובלת מOCD..., שאלו בעצם מחשבות טורדניות כפייתיות.
בהצלחה, והטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת לך- אל תילחם במחשבות האלו.
יש לך מחשבה שאומרת לך שאתה הומו? תגיד לה 'אוקי, אני הומו' ופשוט תמשיך הלאה. זה נשמע דפוק, אבל כמה שפחות תלחפ במחשבות האלו,כך הן ירפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד..
מכירה את זה24/09/2013מוסיפה לך עוד כתבה באנגלית, בגדול אם תכתוב בגוגל באנגלית sexual orientation obssesion אתה תמצא על זה המון המון נושאים,משום מה בעברית יש על זה פחות.
זה ניתן לטיפול או על ידי טיפול התנהגותי-קוגניטיבי, או על ידי כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)