מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנודות במצב רוחלירון22/09/2013
יש לי תנודות במצב רוח.השינויים הם ללא סיבה.וגם התנודות במצב רוח התחילו ללא סיבה ממשית.המצב רוח משתנה ממצב רוח רגיל/טוב למצב רוח לא טוב,לפעמים דיכאון.הוא משתנה ללא סיבה.
האם טיפול פסיכולוגי/קוגנטיבי יכול לעזור?
אני מטופל תרופתית ללא הצלחה כלשהיא,אך עדיין מחפש את הכדור המאזן .
אני גם סובל מOCD קשה,האם כדאי במקרה כזה להימנע מטיפול פסיכולוגי?כיוון שהOCD אצלי הוא קשה ואני הופך כל דבר כמעט לאובססיה,ולכן אני מפחד שהטיפול הפסיכולוגי לא יצא לי מהראש ויהפך לאובססיה קשה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנודות במצב רוח - תגובה
ענבל מילר היללי23/09/2013שלום לך,
מחקרים מראים שהתוצאות הטובות ביותר בטיפול נפשי מתקבלות בשילוב של טיפול פסיכותרפויתי עם טיפול פסיכיאטרי, כאשר מדובר בבעיות הנכנסות תחת אבחנה פסיכיאטרית זו או אחרת. לכן, לדעתי, בהחלט כדאי לשלב גם טיפול על בסיס שיחות. יכול להיות החלט שהטיפול יביא איתו מחשבות אובססיביות כאלו ואחרות, אך זו לא תהיה החמרה של המצב, אלא יותר שיקוף שלו. ההבדל הוא שאצל פסיכולוג מוסמך ומיומן תוכל להיעשות עבודה תוך כדי הטיפול כדי להתמודד עם האובססיות הללו ולהקל מהן בסופו של דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את ממליצה?
לירון24/09/2013אז את ממליצה על שיחות אפילו שאין סיבה למצבי רוח המשתנים?ז"א שהם משתנים ללא סיבה בד"כ..אני רוצה קודם לטפל במצבי רוח ואז בOCD,כי המצבי רוח יותר מפריעים לי בתפקוד מאשר הOCD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)