שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אפרת
    06/10/2013

יש לי שאלה והיא היה לי איזה תקל עם האחראית שלי כתוצאה מכך עשיתי פה ושם טעויות לבסוף דיברנו וזה היסתדר. כאות תודה לה שלחתי לה בדואר מכתה תודה צירפתי לזה שוקולד ופרח. בקיצור קיבלתי הודעה מהדואר שזה הגיע . אמנם היא לא ענתה לי כלומר לא התקשרה להגיד תודה. ולמען האמת מאד נפגעתי כי כשבנאדם לא מגיב זה משאיר אותי בחוסר וודאות כיצד היא קיבלה את זה ? כלומר אולי היא לא התקשרה להגיד תודה כי היא ראתה את זה באור שלילי ולא חיובי אולי היא לא התקשרה כי היא מזלזלת בי ? החוסר וודאות הזה נורא מקשה .ואני לא יודעת מה לעשות נורא ניפגעתי ומאד הישקעתי במכתב ומאד קשה לי שלא קיבלתי ממנה שום טלפון שאלתי היא מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

אירית כהן
    06/10/2013

שלום אפרת,
    אנחנו אחראים להתנהגות שלנו עצמנו - ולא אחראים להתנהגות של אנשים אחרים.

את נהגת כפי שאת חשת לנכון, ואם את שלמה עם עצמך הרי תגובתה או חוסר-תגובתה של האחראית אינו צריך להטריד אותך. התנהגות האחרים לא בהכרח אומרת משהו עלינו - ל'אחרים' יש 'אג'נדות' משלהם.. מניעים משלהם... סיבות ונסיבות משלהם.. וגם קצב-תגובה משלהם. ייתכן שהאחראית עצמה מתחבטת איך להגיב, וייתכן גם שבאופן זה או אחר, ישיר או עקיף, תגובתה למכתב ולפרח בוא תבוא.
    [ולכן לשאלתך 'מה עלי לעשות' - תשובתי היא 'לא כלום'].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו