פגיעה רגשית בקשר זוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגיעה רגשית בקשר זוגי
    מיכל
    06/10/2013

שלום רב לפורום,

אני בת 45,נשואה 20 שנים ואם ל3 ילדים.לפני מספר חודשים גיליתי שבעלי בוגד בי.
    לאורך השנים חוויתי את בעלי כפוגע.הפערים ביננו הובילו לשוני גדול בהתנהלות שלנו בכל תחומי החיים ולקושי לבנות קשר זוגי בטוח ובריא.מלכתחילה משפחתו של בעלי התעמרה בי והוא התעלם לחלוטין ממני,מרגישה שנחלמתי לגייס אותו כשותף ולצמצם את הפערים
    ביננו אך הוא היה שותק ולא מגיב לבקשותיי.בעלי ידע בדיוק מה חשוב והתעלמותו פגעה בי קשות.מרגישה היום נכה רגשית ללא טיפת אנרגיה ומוטיבציה.אני מטופלת תרופתית לשינה ולדכאון במינון נמוך.ניסיתי לתאר למשפחתי את מה שעובר עליי אך לא היתה הבנה,גם התביישתי ופחדתי לפנות לגורמי טיפול וחוק.
    מרגישה שעברתי התעללות רגשית לאורך כל השנים אמנם לא היו קללות ואלימות פיזית
    אך מרגישה תחושות של הזנחה,נטישה,מרמה וכמובן בגידה שהיא מכת מחץ עבורי.
    האם לדעתכם המקצועית אני עוברת התעללות רגשית?
    התחלתי יעוץ משפטי וטיפול של שיחות.

בתודה,מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה רגשית בקשר זוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה רגשית בקשר זוגי - תגובה

אירית כהן
    06/10/2013

שלום מיכל,
    טוב עשית שפנית לטיפול פסיכולוגי. את חשה פגועה, והטיפול הפסיכולוגי יספק לך את המשענת הנכונה לחדש כוחותייך ומשאבייך. אני מאחלת לך שתצליחי בעזרת הטיפול לבנות את עצמך ולאפשר לעצמך חיים טובים יותר וזוגיות בריאה בעתיד.
    גם את השאלה 'האם אני עוברת התעללות רגשית' תצטרכי לבדוק במסגרת הטיפול, הרי אין לי פרטים מספיקים כדי לענות על כך.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירית

מיכל
    08/10/2013

תודה על תשובתך.

האם ניתן לקבל בפורום זה מידע כללי על ביטויים של פגיעה רגשית מתמשכת.,
    ללא קשר למה שתארתי במכתבי אלייך?

מודה לך,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירית - תגובה

אירית כהן
    10/10/2013

מיכל, זהו פורום לתגובות ראשוניות, ואינו תחליף לייעוץ מקצועי הנדרש לך, בין אם מדובר ביעוץ לצרכי טיפול או לצרכים משפטיים. לשני אלו יהיה עלייך לפנות לייעוץ פרטני.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו