מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלתליה07/10/2013
היי,אני בת 20 ומרגישה שיש לי הרבה בעיות בחיים,שום דבר לא מאובחן כי אני פשוט לא מסוגלת לטפל בזה אשמח אם תייעצו לי מה אפשר לעשות בכוחות עצמי. אני מטבעי אדם מאופק שלא מראה רגשות, יכולה לשנוא אנשים בלי שום סיבה אני פשוט לא אוהבת אנשים,אני בדיכאון רוב החיים שלי וחסרת מוטיבציה,כל פעולה שאני צריכה לעשות אפילו אם זה תחביב שלי אני מחכה לרגע שאני אתפטר ממנה. בנוסף להכל אני כפייתית בהרבה תחומים בחיים וזה מכביד עליי ומונע ממני לעשות דברים מסויימים כי הכפייתיות מוציאה את ההנאה.לאחרונה התחלתי גם לפתח חרדות שלא היו לי אף פעם כמו ממעליות ומקומות סגורים,אניפתאום לא מסוגלת לנשום ויש לי דופק מהיר. יש לי מצבי רוח משתנים בזמנים קצרים,פוחדת לפתח קשרים כי אולי הם לא ישרדו ואני לא יהיה מסוגלת לעבור פרידה. יש לי הרגלי אכילה לא טובים שאני לא מסוגלת להיפטר מהם,או שאני לא אוכלת או שאני אוכלת כמויות אדירות שאני מרגישה כבר לא טוב ועומדת להקיא.זה קצת מהבעיות שלי בגדול אני אפילו לא יודעת איך מתחילים לטפל בכזה דבר ומה נורמלי ומה לא מקווה שתעזרו לי להבין כי אני מזמן הפסקתי להבין את עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה לעזרה מקצועית
אירית כהן07/10/2013שלום ליה,
ייתכן שהתסכול שלך נובע בדיוק מכך שסיפרת לעצמך שעלייך לפתור את כל מצבי המצוקה שלך בעצמך.. אולם לא כל דבר ניתן לפתרון לבד, בכוחות עצמנו. מטבע הדברים כולנו זקוקים לעתים לעזרה מקצועית בתחומים שונים.
תחושת הבלבול שאת מתארת מאפייןנים צעירים בני גילך - וזהו גם זמן מצויין להיעזר באיש מקצוע כדי 'לעשות סדר'. יתירה מכך, תופעות שאת מתארת כגון התקפי חרדה הן 'קריאה לעזרה'.
האזיני לעצמך - וחפשי עזרה של פסיכולוג /ית קליני/ית באיזור מגורייך, אם באופן פרטי או במסגרת הקופה שלך [אם את כיום במסגרת לימודית כלשהי - בד"כ גם שם יש אפשרויות לעזרה פסיכולוגית].
בהצלחה, הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)