הלכתי לאיבוד....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הלכתי לאיבוד....
    איפה האושר?
    07/10/2013

שלום ,
    אני מחפשת זוגיות אבל הכל כל הזמן מתפקשש חשבבתי שאולי זה בגלל שאני גם נראת הרבה יותר צעירה מגילי וגם מרגישה צעירה אז יצאתי לדייטים עם בחורים צעירים ממני במעט הייתי בטוחה שיהיה לי חיבור יותר טוב איתם מאשר עם בחורים בגילי אבל התגלה שזה אותו דבר הכל זה בעית הגישה שלהם זה בכלל לא קשור לגיל הם מחפשים פשוט קשר מהיר וזורם בלי השקעה בלי רגשות סתם שתיהיה להם מישהי שתחמם את המיטה וזהו וקשר כזה ריקני לא מתאים לי......לגמרי הלכתי לאיבוד אפילו בחורים שיוצרים רושם טוב של בחורים טובים כביכול מתגלים גם כן עם אפס רצינות . מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלכתי לאיבוד....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות ואושר בונים - לא 'מוצאים'

אירית כהן
    10/10/2013

'חיפוש' הוא תמיד דבר מעייף.. מותר לך מדי פעם לנוח מהחיפוש, להקטין את המינון של הדייטים [את מכירה את התופעה שאת מחפשת ומחפשת ולא מוצאת, אבל דווקא כשהפסקת לחפש פתאום 'בפוקס' צץ הדבר הנכון? עם בגדים זה קורה לא פעם.. לפעמים גם עם בחורים].
    כדי לא ללכת-לאיבוד כדאי שתבררי לעצמך מה את מחפשת, מיהו לדעתך האדם שבאמת מתאים לך, זה יצמצם קצת את עבודת-החיפוש.
    ובנוסף, לפעמים כדאי לבדוק את עצמנו - האם יש איזשהו 'חוסר-רצינות' שאת עצמך משדרת בדייטים. או אולי לא נותנת מספיק צ'אנס לבן-אדם חדש..
    ולפעמים מותר גם לפנות לתקופת מה לעזרה מקצועית - כדי לשוב ו'למצוא עצמך' ..לברר מה את מחפשת.. לבדוק מה את משדרת.. ובעיקר, זכרי שזוגיות ואושר אינם דברים ש'מוצאים' אלא דברים שיוצרים, וממשיכים לעבוד עליהם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר הוא לא בגד ......

?
    10/10/2013

ברור שיוצרים אבל איפה מוצאים את החצי השני כדי ליצור? הרבה יותר קל למצוא בגד מתאים מאשר גבר מתאים.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו