מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלת מהחיים...חלי09/10/2013
הייתי נשואה 38 שנה, 4 ילדים אקדמאים נשואים היום, כל החיים נלחמתי ללימודים להשכלה שלהם.מתוכם 20 שנה לא היו לי חיים טובים, התחיל להמר.
חייתי עם אדם אדיש מאוד לא מפנק , לא מפרגן ראה אותי כמובנת מאליו,
לפני 3 שנים בדיוק התגרשתי לא ביוזמתי, אלא, החליט רוצה להנות מהחיים
נושא ההימורים הוסיף לעניין, כולו היה שכיר שכר ממוצע, בקיצור חיים לא קלים
קיבלתי קשה מאוד את הגירושין, למרות הטיפול שקיבלתי לא הצלחתי לצאת מזה.
בתוך השלוש שנים האלה , לפני - 8 חודשים נפטר, מדום לב.
הכאב הגדול היום הבת השניה בשנתיים האחרונות היתה מחוברת לאבא , לא עבד עזר לה מאוד בטיפול בילדים , אני לא היתי שם, עובדת 9-10 שעות ביום לא יכלתי .
קיבלה קשה מאוד ואז הילדה שכל החיים היתה לצידי היום היא נגדי,
ביום הגירושין אף רמרה וכתבה מהיום התחליו החיים הטובים פתאום הכל השתנה
אני מרירה , כואבת , לא מוצאת את עצמי ,חושבת על זוגיות אך הפחד מחלחל בתוכי.
הבת שהיתי כל החייים שם בשבילה, היום היא כנה איתי לא משתפת אותי ועם כן חלקית ביותר, אני לא מבינה מה עשיתי לה רע
לא ישנה, איבדתי את שמחת החיים .
אנה, בבקשה תיעצו לי מה לעשות אני בת 62 עובדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם פרידות [אבל]
אירית כהן10/10/2013שלום חלי,
את מתארת תהליכי אבל שעוברים עלייך ועל משפחתך. הגירושין הם שבר, ומצריכים תהליך התאבלות. וכן, כשחיי הנישואין היו קשים תהליכי האבל אפילו יותר מורכבים, וכן, גם ילדים בוגרים מגיבים קשה לשבר זה.
לאבל זה שכנראה טרם עובד באופן מלא התווסף אבל נוסף לפני 8 חודשים, כשאבי המשפחה נפטר באופן מאוד פתאומי, ללא כל אפשרות הכנה והתכוננות [דום לב]. זהו אבל טרי. תחושותייך - כעס ומרמור - מוסברים חלקית כתגובת אבל. בנוסף את מאוכזבת מהיעדר תמיכה מספקת מצד ילדייך, כך אני מבינה ממה שכתבת.
אנא זכרי כי תהליכי האבל הללו עוברים גם על ילדייך, אולי זה יאפשר לך לכעוס עליהם פחות... עם זאת את באמת זקוקה לעזרה מקצועית, כדי להתמודד עם 'פרידה', כדי ללמוד איך ל'רכך' את האווירה המשפחתית, וגם כדי לעזור לך לממש שאיפתך [הבריאה] לבנות חיים וזוגיות חדשים. את אישה צעירה ופעילה, ואין כל סיבה שלא תממשי שאיפה זו. אני ממליצה בחום שתשיגי לעצמך עזרה מקצועית [פסיכולוג קליני.. עו"ס קליני.. לעתים ניתן למצוא במסגרת מח' הרווחה של הרשות המקומית, או במסגרת הקופה שלך. או באופן פרטי].
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)