פסיכולוגית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכולוגית
    טלי
    14/10/2013

שלום טופלתי על ידי פסיכולוגית קלינית במסגרת בית החולים מאחר ואושפזתי למשך שנתיים ועברתי סידרה של ניתוחים. לאחר תקופה של שנתיים הופסק לי הטיפול בטענה למגבלת זמן במסגרת בית החולים. יש לי קושי אדיר למצוא פסיכולוגים ודווקא איתה היה לי חיבור. עברה שנה וחצי מאז הטיפול האם מבחינת החוק יש אפשרות לחזור לטיפול אצל אותה הפסיכולוגית? ואם לא מה הסיבה? עד היום לא הוסבר לי למה לא ניתן לחזור לטיפול באופן פרטי. ביררתי את הנושא והיא מקבלת מטופלים באופן פרטי ולא רק במסגרת בית החולים. תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדה בין עבודה ציבורית לפרטית

אירית כהן
    15/10/2013

שלום טלי,
    אני מניחה שמדובר לא בדיוק ב'חוק', אלא בהחלטה אתית, לעשות הפרדה בין 'מטופלים במסגרת ציבורית' לבין 'מטופלים באופן פרטי' [למעשה החלטה לעשות הפרדה בין עבודתה הציבורית לבין עבודתה הפרטית של אותה פסיכולוגית], החלטה זו מן הסתם אינה נוגעת דווקא אלייך, אלא החלטה מנהלתית, של אותו ביה"ח, או של הקופה אליה הוא שייך.. או אפילו החלטה של אותה פסיכולוגית.
    נהוג לחשוב שזו גישה אתית נכונה, והיא מקובלת במקומות רבים, ואצל מטפלים רבים.

אני מקווה שתצליחי 'להתחבר' לפסיכולוג/ית אחר/ת.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו