מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפנטזיה שליסתם אחד16/10/2013
אני לא מתכנן לעשות את זה משום שיש לי מידי הרבה אחריות ומעוד סיבות , אבל זה הפנטזיה שלי לחתוך לעצמי את הוורידים בכמה מקומות אבל לא מקומות שאני ימות מהר ולשבת באמבטיה חמימה ופשוט להתבונן איך המים מאדימים ולאט לאט להגיעה לטישטוש הכרה עד שזהו אני מת , עוד לא פגשתי עוד מישהו עם פנטזיה כמו שלי אז מה דעתכם ? סתם מישהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך לזעזע מישהו
אירית כהן16/10/2013אולי הרגשת נורא לבד בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר.. אולי הרגשת נורא מסכן ומרחם על עצמך, בשעה זו באישון לילה צצות לפעמים מחשבות קשות.
אולי הרגשת נורא משועמם וריקני, מין ריקנות כזו כאילו 'כלום כבר לא מזיז לי', וצריך משהו מדמם כדי להרגיש משהו בכלל, להרגיש קיים. [רק שאם מתחילים לממש פנטזיות כאלו, זה לא ניראה בכלל בכלל כמו בפנטזיה.. זה יוצא משליטה והופך להיות באמת נורא!].
רצית גם שמישהו יידע מה אתה מרגיש, ויזדעזע, ויעשה משהו כדי שתרגיש אחרת. מישהו שיציל אותך.
אני מקווה שיהיה לך אומץ לפנות לפסיכולוג, ולא תסתפק בכתיבה בפורום אינטרנטי. אני ממליצה שתעשה זאת.
הרגש בטוב,.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי צורך לזעזע אף אחד !
סתם אחד16/10/2013אצלי זה חלום די וורוד אני לא מסתכל על זה כעונש לעצמי אלא כחווייה מאוד כייפית אני מידי פעם נהנה לראות את עצמי מדמם אבל אני לא יעשה את זה ברמה שתסכן אותי ואני חושב שאני יהנה הרבה יותר אם אני יחתוך את עצמי בכמה וכמה חתכים ולצפות איך החיים ניגרים לאט לאט ממני
נ.ב. תודה על התגובה סתם אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלה סרטון ליוטוב
בהצלחה במימוש17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה:
אירית כהן16/10/2013בן כמה אתה? והאם אתה בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן שלושים פלוס
סתם אחד16/10/2013ניסיתי כמה שנים טובות וזה רק שרף לי זמן וכסף שאין לי אז כבר השלמתי עם המצב שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאה לעזרה
אירית כהן17/10/2013הפנטזיה שלך היא מסוכנת. גם אתה חש בכך, והפנייה שלך לפורום היא קריאה לעזרה.
אולם הפורום אינו הכתובת המתאימה. אני ממליצה שתפנה בהקדם לקבל עזרה באופן פרטני. אולי לאותו פסיכולוג מהעבר, או אפילו לרופא המשפחה על מנת שיפנה אותך בדחיפות לקבל עזרה.
הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האיכפתיות
סתם אחד18/10/2013אבל אני לא חושב שאני מחפש עזרה אני כבר השלמתי שככה החיים שלי אמורים להיראות , ואני לא חשב שמשהו ישתנה , אני יותר סקרן לגבי האם ישנם עוד אנשים שזה החלום שלהם
אני מתנצל שאני מבזבז מזמנך ואימרי לי נא אם את מעדיפה שאני יפסיק לבלבל לך את השכל אם הפנטזיות שלי
כי אני מזהיר אותך מראש שאני לא בר עזרה ואני לא רוצה שסתם תתאכזבי שלא זז אצלי שום דבר ושוב תודה על האיכפתיות אני חושב שזה יפה מצידך שאת משקיעה באנשים סתם אחד ,
נ.ב. אני כניראה לא יענה עד אחרי שבת אז לא להבהל בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת הדיון
אירית כהן18/10/2013הפורום הוא פורום מומחים, לייעוץ ראשוני, ולא במקום טיפול. את עצתי לך כבר נתתי, ולכן אין מקום להמשיך בדיון.
כפורום מומחים גם אין זה מקום לדיון חופשי בין הקוראים.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)