פנטזיה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פנטזיה מינית
    צחי
    17/10/2013

שלום

אני בטיפול מזה שנתיים אצל פסיכולווג שמצליח להשפיע עלי מאוד
    שיניתי המון מערכיי החיים שלי במהלך הטיפול וניכר שכמעט אין יום ואני לא חושב על המהות שלי על התכנים בחייי על מה אני עושה מה אני אעשה מה תהיה הקריירה העתידית שלי (שנתיים אני בפסק זמן מהעבודה הקודמת שלי ) מיהם החברים שלי, מי היא משפחתי, האם הם באמת מתאימים לי, מה זה קשר, מה חשוב לי בקשר עם אחרים, מהי הזהות שלי וכו...אין סוף בקיצור.
    חשוב לי לציין שאני גיי. שאלתי היא מה לעשות אם היה לי בלילה חלום מיני שהייתי עם הפסיכולוג. האם לספר לו? אני חושש מהתגובה שלו. חשוב לי לציין שהוא מנתח המון חלומות שאני מספר לו בזמן הטיפולים ודי יפה אני חייב לאמר.בחיי היום יום אף פעם לא חשבתי עליו מבחינה מינית.
    יהיה לי קשה להסתכל עליו בטיפול ולהסתיר את זה.
    מה לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלום אינו 'פנטזיה', לחלום תוכן סמוי

אירית כהן
    17/10/2013

שלום צחי,
    ראשית, יש להבהיר: יש הבדל גדול בין חלום שנחלם בלילה כשאנו ישנים, לבין פנטזיה - 'חלום בהקיץ'. כך שהכותרת שלך אינה מדוייקת.
    לחלום מבנה ו'ארכיאולוגיה' שונים מזה של פנטזיה. תוכן החלום הגלוי מסתיר תכנים אחרים, לעתים הפוכים.. וגם לחלום המיני שחלמת ביחס לפסיכולוג שלך יש משמעויות שונות. לא רק, או אפילו לא בעיקר, משמעות מינית. החלום אומר משהו שאינך מצליח לומר לפסיכולוג, בינתיים..
    על משמעויות אלה תעמדו כשתביא את החלום לטיפול [לכן רצוי לרשום את החלום, עם כמה שיותר פרטים שאתה זוכר, הפרטים הקטנים הם הרמזים לתכנים האחרים, הסמויים, שמסתתרים בחלום].

כן, לדעתי רצוי להביא חלום זה לטיפול. אתה מתאר פסיכולוג שהוא איש מקצוע רציני ומיומן, ויודע איך לעבוד עם חלומות, ולא ייבהל [כמוך] מהחלום.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו