מרגישה מיותרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה מיותרת
    פיץ
    20/10/2013

שלום, אני בת 28, נשואה ובהריון ראשון.
    אני עובדת במקום העבודה שלי 4 שנים (משרה שהתחילה כזמנית ונשארתי בה).
    עד לפני חצי שנה עבדתי בתפקיד שבמשמרות וביקשתי העברה לתפקיד שלא כולל סופי שבוע ולילות. בהתחלה הייתי מרוצה מהמעבר לתפקיד החדש כי השעות היו נוחות לי מאוד. עכשיו, התפקיד שלי הוא לא תפקיד שהיה קיים בחברה עד עכשיו, זו חברה יחסית חדשה (קיימת בערך 5 שנים) ואני והבוס שלי בונים את התפקיד ביחד. העניין הוא שאני מרגישה שזה תפקיד שאין בו באמת הרבה תוכן ויש מישהו שהתפקיד שלו דומה לשלי, אבל נעשתה איזושהי חלוקת אחריות בנינו, אפשר להגיד...
    עכשיו מגיע בוס חדש (הבנתי שהוא הרבה פחות אנושי ויותר קר ומחושב מהבוס הנוכחי, שהוא הבוס הכי מדהים וחם ואנושי שקיים!) והחשש שלי שהבוס החדש יחשוב גם שאולי אני באמת מיותרת בכל המערכת הזו ויחליט שלא זקוקים לי יותר בחברה, יסיים את העסקתי (בהנחה שימתין עד אחרי שאלד ואחזור מחופשת הלידה) ויעביר את התפקיד הקטן שלי לבחור שתפקידו דומה לשלי.
    חשוב לי לציין שמעולם לא למדתי (תואר / תעודה) ולכן לא באמת יהיה לי לאן ללכת מפה, במיוחד בהתחשב בעובדה שאהיה אמא טרייה ויהיה מאוד קשה למצוא מקום שגם יקבל את העובדה הזו וגם יציע לי שכר טוב (אני מרוויחה לא רע כרגע)...
    המחשבות האלה מטרידות אותי מאוד ואני לא יודעת מה לעשות או איך להתמודד עם החששות האלה שלי...
    אשמח לעצה! תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה מיותרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוק שלך צריך אותך כבר עכשיו

אירית כהן
    20/10/2013

מברוק, פיץ, על ההריון. שיהיה בהצלחה, ובמזל טוב!

מטבע הדברים, בצד השמחה וההתרגשות על ההריון, יש לך גם חששות, טבעיים ונורמאליים. חששות מהלידה, מהתפקיד החדש כאם ומהאחריות הכרוכה בו, מ'איך ייראו החיים' עם הפרסונה החדשה שתיכנס לחייך, התינוק החדש.
    אני מתרשמת שהשלכת חששות אלו על מקום העבודה, ואת עסוקה יותר מדי ב'איך יהיה עם הפרסונה החדשה בעבודה' [הבוס החדש], ומפתחת תרחישים שחורים. אולי עצם הפרידה מהבוס החביב עלייך כל-כך מעציבה אותך, זה טבעי. אך ייתכן שהבוס החדש - שעדיין אינך מכירה - ייתגלה כ'בן-אדם'. מדוע שתדאגי מראש ? [ואגב, מבחינת חוקי-העבודה במדינה, לא כל-כך בקלות ניתן לפטר יולדת טרייה].

העצה שלי - הרשי לעצמך לשוחח עם חברות-מנוסות, או בנות משפחה, על הלידה הצפוייה ועל האימהות הצפוייה. קראי ספרים על הנושא. שתפי את בעלך בשיחות על כך, הלוא הוא שותף, וגם לו מן הסתם יש חששות טבעיים. ותיהני מההתכוננות הזו לעניין החדש החשוב באמת כרגע!

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום אינו לוח מודעות

אירית כהן
    22/10/2013

מודעות פרסומת תימחקנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו