גבולית מחפשת גבוליים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבולית מחפשת גבוליים
    מעיין
    22/10/2013

שלום לכולם.

אני בת 26, מהקריות ומאובחנת בהפרעת אישיות גבולית. אני סטודנטית שנה ב' לקרימינולוגיה. אני כותבת סמינריון בנושא אישיות גבולית מהזווית של גורמים והשלכות. אני זקוקה למאובחנים בגירים ברמת תפקוד גבוהה. הבעיה היא שאני לא מכירה כאלו. הסמינריון הזה חשוב לי ברמה האישית. הוא יכול לשפוך אור על חיי האישיים מההיבט של אנשים שדומים לי ומטפלים שמסבירים על מהות מהות ההפרעה. היות וגבוליים ברמת תפקוד גבוהה נבלעים בחברה מבלי לזהות אותם מהכרות ראשונית. אני בסה"כ זקוקה לאנשים שפתוחים לגביי ההפרעה שלהם באזור הצפון. בבקשה אני לא רוצה לוותר על לחקור את ההפרעה. אני צריכה הכוונה.

תודה מראש,
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולית מחפשת גבוליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות הפורום

אירית כהן
    22/10/2013

שלום מעיין,
    אם מטרת פנייתך היא גיוס נחקרים לסמינריון - אזכיר כי הפורום אינו לוח מודעות.

בנוסף, כל מחקר או ניסוי עלול להיות מסוכן לנחקרים. משום כך, בכל מחקר או ניסוי עם נבדקים אנושיים יש צורך באישור של וועדת הלסינקי [דברי עם המנחה שלך בסמינריון וקבלי הסבר על מה מדובר]. זהו 'פרט' חשוב שלא חשבת עליו, או לא ידעת אודותיו בשלב זה של לימודייך.

את ההכוונה לסמינריון עלייך לקבל במסגרת הלימודים, מהמנחה שלך. [בדקי איתו/ה האם את עצמך יכולה להיות ה'נבדק' שלך, להשוואה עם חומרים תיאורטיים שאת עוסקת בהם. נבדק יחיד מספיק בהחלט לצורך עבודה סמינריונית.
    עלייך כמובן לשאול עצמך האם את רוצה לנבור כל-כך בעצמך..
    ובכל אופן, את התכנית הגדולה שמרי לצורך הדוקטורט].

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו