יאוש מיחס הילדים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יאוש מיחס הילדים.
    0
    30/03/2008

בת 48 חליתי בסרטן השד עברתי טיפולים -כמו,ניתוח והקרנות-כמו גדולה.הבעיה שלי אלו-הילדים שלי.הבן הקטן בן 10 היום למשל-לבשתי את הסוודר שלו וכשהוא ראה זאת ממש כעס ודיבר מאוד לא יפה.מאוד נעלבתי והתחלתי לבכות,אני לא מדברת איתו כבר כמה שעות.ממש קשה לי.היחס והזילזול של הילדים כלפי קשים לי יותר מהסרטן-ממש ממש כך .איך לצאת מזה???ילדיי בני 10,12(לא בנים שמחבקים ומנשקים-אני מנסה כמה שיותר להראות אהבה).אנה עיזרו לי.מיואשת.
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוש מיחס הילדים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחת מצב...

א
    31/03/2008

חבל שזה הגיע למצב הזה אבל את צריכה לקחת אותם לשיחה ולספר להם כל מה שאת מרגישה

ואיך היחס המזלזל שלהם בלי כל קשר למחלה לא גורם לך להרגשה טובה ואיך מצב הרוח ישתפר
    אם רק יראו מעט חום ואהבה מעט עזרה אפילו בדברים הקטנים בבית

וכדיי שאמא תתחזק, תרגע ותחלים היא צריכה המון תמיכה חום ואהבה

במיוחד מילדייה היקרים לה מכל, ייתכן וזו הדרך שלהם להתמרד ולהוצא תסכול בגלל המצב

ואם הם יפנימו את מה שאת מרגישה יחסם ישתנה.

מכירה אשה מבוגרת שיצאה מהסרטן בזכות ובעיקר משום שהיא קיבלה המון תמיכה וחום מהסביבה

והיה לה כוח רצון

אשמח אם תתכתבי לי מה דעתך ומה קרה הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעות ורגישות

סיגל לוי
    31/03/2008

שלום שי
    קראתי את מה שא' אמרה, ושיחה גלויה, או הערה על צורת ביטוי לא נאותה הם בהחלט יכולים לעזור
    אני רציתי להדגיש דווקא נקודה נוספת
    הדוגמה שנתת (שכעס שלבשת לו את הסוודר) מעידה על סף רגישות גבוה שלך. זה טבעי שהוא כעס כי לקחת משהו שלא ללא רשותו. את כה רגישה כעת שגם כעס פעוט כזה שובר את כוחותיך. ייתכן שקשה לך עכשיו, דווקא כי גייסת את כל כוחות ההתמודדות שלך לסרטן וכעת נותרת חלשה ומאד פגיעה ורגישה. אולי את זקוקה לטיפול כדי להתחזק ולעכל את כל מה שעברת באומץ רב.
    המון כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה ל-א ולסיגל.

0
    31/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו