מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות חברתיותקרן07/11/2013
תודה על התגובה הקודמת.
אני נתקלת בעוד מצב, מלכתחילה אין לי הרבה חברים
אבל גם אלה המעטים שיש פשוט לא מעניינים אותי
מרגיש לי שלא באמת אכפת להם ממני, הם לא יוצרים או יוזמים איתי
קשר, וגם כמה מהם רבנו בגלל התנהגויות כאלו,
גם בפגישות מדי פעם איתם סתמי לי ביותר, הם לא מעניינים אותי
ותחומי העניין שלנו שונים ולעשות דברים שאוהבת הם לא משתפים פעולה.
בחיי היום-יום אני לומדת, ומתעסקת בתחביבים וגם מכרים שבאזור מגוריי אין לי כח או חשק לראות, אני רואה את בן-הזוג בבית, ומדברים קצת ומדי פעם מבלים וסתם בבית באהבה גדולה שלו כלפיי, למרות שלפעמים מרגיש לי שאנחנו שונים ושלא מספיק מעניין לי ואנחנו לא מספיק באותו הראש וזה גורם לי לחששות. ובלימודים אני עם חברה נעימה בסכ"ה אבל שלא מצליחה או לא ממש מעוניינת לפתח מעבר. ואם יגמר עם החבר בעצם אני די מרגישה לבד, כי כמו שציינתי גם אלו שחשבתי שהם חברים טובים, מסתבר שהם ממש ממש לא. חוץ מאחד
האם זה בסדר שפשוט לא טוב לי עם אנשים למטרות חברות? ופשוט טוב לי בעיסוקים שלי ובעשייה שלי בלי חברים? שפשוט נמאס לי "להתפשר" על שיחות משמימות עם אנשים שעושים טובה שיש להם זמן בשבילי?
אציין שבמסגרות שונות בחיים וכך גם בעתיד אני בתחומים שיש קשר הדוק עם אנשים.
או איך ואיפה מכירים אנשים שכן יהיה לי טוב איתם.
החברים "הטובים" הם כאלה מהתיכון וכו' שפשוט נראה לי שמיצינו. פשוט תהליך של הידרדרות בקשר, פחות שיחות פחות מפגשים ואז כבר נמאס לי מהחוסר יחס שלהם, ואין טעם ונמאס מהקשר. ויש ריבים.
במסגרות שונות לדוגמא אם תציעי לי, אז בעבר הייתי במסגרות כאלה או אחרות או חוגים, אבל זה טוב לצורך הלהיות והעשייה אבל לא מתמנף למעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות חברתיות - תגובה
אירית כהן08/11/2013שלום קרן,
מתיאורך ניראה שאת מתקשה ליהנות מקשרים בין-אישיים ומנסיבות חברתיות, ונוטה לחוש אי-נחת, אפילו והתמרמרות, מהתנהלותם של אחרים כלפייך.
כל זה יכול להיות חלק מדכדוך, כפי שהתרשמתי בפנייתך הקודמת.
מובן שאין אפשרות לעשות אבחנה מדוייקת במסגרת הפורום, אבחנה והמלצות טיפוליות יש לקבל בפגישה פרטנית אצל פסיכולוג קליני.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)