לא יכולה לאהוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יכולה לאהוב
    מיואשת
    09/11/2013

אני בת 21, סובלת מהפרעת אישיות גבולית ואנורקסיה.
    היו לי קשרים מאוד לא בריאים עם גברים, שניצלו את המצב שלי. את מעט הגברים שכן אהבו אותי דחיתי על הסף. לפני כמה חודשים הכרתי את החבר הנוכחי והראשון שלי. מהרגע שהוא שאל אותי אם אני רוצה שנהיה בני זוג, התחלתי למצוא בו פגמים. ניסיתי להתעלם ולהמשיך להיות איתו אבל עכשיו כל מה שאני רואה זה פגמים ואני מרגישה כאילו אני לא יודעת מי הוא בכלל ואולי הוא מישהו שבכלל לא מתאים לי.. וזה למרות שאנחנו מבלים המון זמן ביחד ומנהלים שיחות ארוכות. המצב הזה מאוד מדכא אותי ומביא אותי גם לחזרה לפגיעה עצמית. איך אני יכולה לדעת אם הוא באמת לא בשבילי או שזו אני שלא בסדר? מה אם תמיד אמצא פגמים בכולם ואשאר לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה לאהוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה לאהוב - תגובה

אירית כהן
    10/11/2013

שלום לך,
    הפגיעה שלך בעצמך היא 'דגל אדום', יש להביא את הנושא לטיפול הפסיכולוגי! [ואם את עדיין לא בטיפול פסיכולוגי מוטב שתתחילי בהקדם]

ובהקשר לחששותייך שמא כולם ייראו לך 'פגומים': חששות אלו נובעים מכך שאת - באופן בלתי מציאותי - רואה את עצמך כפגומה, ומתקשה כל-כך לאהוב את עצמך.
    כשתלמיד בעזרת הטיפול לאהוב את עצמך תוכלי גם למצוא 'אחרים' שישאו חן בעינייך.

הרגישי בטוב,
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו