מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהשיר12/11/2013
שלום אני בת 17 וחצי הייתי בצו בצבא והמראיינת הפסיכוטכנית גילתה את זה שעברתי הטרדה מינית והיא אמרה לי שילחו לי צו מהקב"ן ההורים שלי לא יודעים שום דבר האם ככשולחים את הצו כתוב על הקב,ן זה דחוף לי אסור לי שההורים שלי ידעו מזה כלום בבקשה תענו לי והאם הקב"ן יפנה אליהם או משהו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
אירית כהן12/11/2013שלום שיר,
יש לי כמה שאלות , כדי שאבין את הסיטואציה לגביה את שואלת,
האם הוטרדת מינית ע"י מישהו מהמשפחה?
ממה החשש שלךביחס להורים - שמא ההורים ידעו שהוטרדת, או שמא הם ידעו שהמראיינת גילתה את זה?
כיצד, באילו נסיבות, המראיינת הפסיכוטכנית 'גילתה' את זה?
האם את מעוניינת להתגייס - או שביקשת שחרור מצה"ל עקב מצבך הנפשי?
האם המראיינת הסבירה לך מדוע ישלחו לך זימון לקב"ן בדחיפות? [הרי צה"ל אינו מטפל באזרחים, מי שטרם חוייל]
אשתדל להתייחס לפנייתך לאור תשובותייך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שיר13/11/2013שלום לך ותודה על ההתייחסות
כן הוטרדתי מינית ע"י מישהו מהמשפחה ,ההורים שלי לא יודעים מזה כלום ואני גם לא מתכוונת לשתף אותם בזהה .המראיינת שאלה אותי כמה שאלות על זה (שאלות כלליות ששואלים כמעט את כולם) ובהתחלה אמרתי לה שלא ואז היא אמרה לי שעוד מעט יהיה לי ראיון אישי (בדרך כלל עושים את הראיון רק לבנים אבל היא אמרה לי שלפעמים במצבים מסויימים גם לבנות והבנתי שהיא הבינה ששירקתי או שאני מסתירה משהו ואז בראיון סיפרתי אבל אני לא רוצה שזה ישפיע לי יש לי נתונים גבוהים אני רוצה להתייגס לתפקיד טוב ולתת את כל כולי בתפקיד בלי שזה ישפיע עליי ועל התפקוד שלי
והיא הסבירה לי שהקב"ן בודק את המצב הנפשי שלי כדי שזה לא יפריע לי לתפקד בצבא
עכשיו ככשולחים את הצו לפגישה עם הקבן מה כתוב על הצו ???
תודה רבה על הכל מעריכה את עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר13/11/2013בתוך המעטפה כתוב על הקב"ן בפרוש?? ואם כן אם אני יצהיר כדי לעשות שרות לאומי זה יתבטל??
אווף אסור לי שההורים שלי ידעו בכלל..!!!!
תודה רבה את לא מבינה כמה את עוזרת ליייי אין לי מילים להודות לך..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית פני לקו לסיוע לנפגעות תקיפה
אירית כהן13/11/2013שיר, אינני מצוייה עד כדי כך בכל הפרטים של טפסי-צה"ל ובאמת אינני יכולה לדעת בדיוק מה ואיך כתוב בהם.
אבל שימי לב עד כמה את מאויימת מהאפשרות שהורייך ידעו על האירוע שקרה לך.. זה כל כך מפחיד אותך עד שאת מוכנה לוותר על השאיפות שלך! הרי כתבת תחילה שאת רוצה להתגייס ולנצל יכולותייך הטובות ולהצליח בצבא - ופתאום את מוכנה בכלל ל'הצהיר' ולוותר על השירות הצבאי?
החשש שמא 'ידעו' - חשש זה מאפיין הרבה נפגעי/ות תקיפה מינית, ובדרך כלל זהו חשש לא מוצדק. הסביבה הקרובה נוטה להגיב באופן תומך.
את זקוקה לסיוע אמיתי, הרבה מעבר למה שהפורום כאן יכול להעניק לך. התקשרי לטלפונים שנתתי לך, של הקו לסיוע לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית. הם יכוונו אותך להגיע לטיפול מתאים, ויסייעו לך לקבל החלטות נכונות ולא חפוזות.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר13/11/2013תודה רבה על העזרה הלוואי והייתי יכולה לפנות לעזרה ,אני מקווה שיהיה טוב בכל מקרה תודה על הכל..!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)