מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להגיבאישה18/11/2013
שלום,נשואים 25 ושנה . ב5 שנים האחרונות ישנים רוב הזמן בנפרד (בגלל שהוא איש לילה ואוהב לראות טלויזה עד מאוחר או לדבר עם ...עד מאוחר ואני קמה מוקדם מאוד לעבודה 5 בבוקר וכן קצת נוחות של שנינו ).שמתי לב בשנה האחרונה וכמה פעמים כי הוא מניח מכשיר
שטוח מאד כמו פלא פון. או במקרה אחר דיסק און קי מקליט .פעם מתחת למיטה שמצאתי אותו והבאתי לו בתמימות .פעם שניה מאחורי השידה .פעם אחרת מאחורית המיטה ראיתי ו והשארתי אצלי את המכשיר ואמרתי לו שלא ראיתי פעם נוספת ראיתי דיסק און קי זה בלט מתחת למיטה (האיר) אז הבאתי לו בטענה שזה אולי מחמיא שהוא אולי "עוקב אחרי" "...כאילו . אבל זה פעם אחרונה . ואני מזהירה אותו .
כשהוא מניח את זה (נדמה שזה מערער מעט את הביטחון איתו מה בדיוק הוא רוצה..)
בשבוע שעבר המזגן העילי בחדר האיר אור
נוסף לנורה של המזגן בבדיקה לא ראיתי כלום. יום למחרת בלילה בדקתי שוב
כי ראיתי שהפתח של המזגן פתוח מעט עליתי על כסא וראיתי את מכשיר הדיסק און קי דלוק.
לא ידעתי מה לעשות בתחילה לקחתי את הדיסק ולרגע חשבתי שזה מקליט החזרתי למקום.
כדי לבדוק מה פשר הענין האם זה סתם ...כמובן שהיו לי מחשבות..האם הוא רוצה אותי ולא יודע מה להגיד האם הוא מחפש הילה לפרידה
וכעס האם הוא רוצה להעיד נגדי במשפחה שלו שהוא מאוד קשור אליהם ברמה מאוד גבוהה עד כדי שיחות על הכל אבל הכל.מה שגרם לנתק ביני לבינו בדיאלוגים היום יומיים
כי אחרי שדיבר איתם (2 האחים שלו ואבא שלו) וודאי אין לו שום כוח או רצון לשתף אותי או לעדכן אותי בשיחות החולין. וזה הביא אותנו לתקשורת מינימום לחלוטין. גם בסופי השבוע.
מה לעשות ?איך להגיב האם ?להביך אותו ? האם להתריע בפניו האם לעשות אחרת.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להגיב - תגובה
אירית כהן18/11/2013שלום לך,
גם לי אין כל מושג האם בעלך מתנהל באופן 'מכוון מטרה', מנסה להכניסך לחרדה.. אולי מנסה בדרך זו 'להזיז' משהו ביחסיכם, או מתנהל באופן תמים.. והאם בכלל יש לאותם ספק-מכשירים שאת מגלה במקומות שונים בבית משמעות כפי שאת מייחסת להם.
הבעייה, כפי שאני רואה אותה, אינה מכשיר-טכנולוגי - אלא מערכת יחסים של נתק והיעדר תקשורת ישירה, החיים המשותפים שלכם הפכו למאבק יום-יומי, ולשיח ב'איתותים' ופרשנויות. מצב זה מטבעו יכול לעורר חרדה ופרנויה, ובין השורות של דברייך אני אמנם שומעת חרדה.
אין לי את המידע הנדרש עליכם ועל הרקע למצב זה שביניכם, ולכן יהיה בלתי אחראי מצדי לתת עצות. אני ממליצה שתפני לייעוץ פרטני ותקבלי תמיכה והכוונה כיצד להתנהל בסיטואציה שנוצרה בביתך וכיצד לפתור אותה. הכתובת היא פסיכולוג או עו"ס בקהילה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)