מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליגושון24/11/2013
נראה לי שבאמת יש לי בעיה..היא מחמירה..10 שנים אני לא עושה כלום..בת 28..מבזבזת את היום "בטקסים"היום אני מבינה שזה נובע מחרדות.העור שלי צועק הצילו בגלל המים הרותחים..בגלל הליפה..שמקרצפים אותו עד דם..3 שנים אחרונות אני יוצאת רק פעם בשבועיים מהבית.בודדתי את עצמי מכולם.בגלל החרדות.המצב מחמיר..אני לא מצליחה לתפקד.אני רוצה..אבל החרדה לא נותנת לי.כולם חושבים שאני עצלנית.הם לא יודעים,שאני עסוקה כל היום בנקיונות..יש לי כאבים פיזיים בגלל שאין לי דקת רוגע בגוף..מעבר לבעית הנקיון אני מפחדת מכל דבר הכי קטן שלא אחטוף מרפק ממישהו,שריטה ממשהו שלא חלילה יפגע בצורה החיצונית שלי,בעיקר בפנים.אני גם לא אוהבת מקומות צפופים.וגם בבית אוהבת שהוא "ריק".בלי הרבה דברים.מה אני אמורה לעשות?אני כבר לא עומדת בזה.אבא שלי איש מוכר בציבור(הוא גם זה שממן אותי)אסור לי להחשף,לא דרך קופת חולים ולא באופן פרטי.אני גם לא ככ מעוניינת בפגישות.אבל אני רוצה עזרה.תודה..שכחתי לציין שאני מפחדת ממספרים מסויימים,ושאני סופרת דברים,כל הזמן...ומרוב שאני מפחדת לקבל מכה ממשהו או שמשהו יגע בי אני חוזרת שוב,ושוב ושוב ושוב על אותה סיטואציה,אני משחזרת המון פעמים עד שמרוב זה,אני מדמיינת שזה אולי כן נגע בי או שאני נגעתי בזה בטעות..למרות שלא באמת קרה משהו.אני חוזרת על המקרה בראש,עד שמגיע מקרה אחר חדש ו"חמור"מהמקרה הקודם..ואז מתחיל שוב,כל השיחזורים,עד למקרה הבא ..הראש שלי עסוק רק בזה.רק מקלחת מרגיעה אותי.אני לא אוכלת לפעמים יומיים ולא עושה כלום עד שלא פותרת את המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי - תגובה
אירית כהן26/11/2013שלום לי,
את מציגה רשימה 'מרשימה' של סימפטומים.. קשה מאוד לחיות כך ואת זקוקה לעזרה.
הכתובת היא פסיכיאטר ו/או פסיכולוג קליני .
העובדה שאביך הוא איש מוכר בציבור לא אומרת שאת צריכה לסבול במקום ליהנות מחייך.. פסיכיאטרים'פסיכולוגים מחוייבים בחיסיון ולא נוהגים 'לחשוף' את מטופליהם, גם כשהם פועלים במסגרת הקופה [למרות שאם נוח לך יותר - ויש לך אפשרות כספית - את יכולה לפנות לטיפול באופן פרטי].
הרגישי בטוב ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)