קשה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה לי
    שולי
    31/03/2008

עוזבת מקום עבודה אחרי 20 שנה אני לא צעירה חמישים פלוס, אין לי מקצוע ולא יודעת מה לעשות,חשבתי על טיפול בילדים למרות שמשלמים מעט מאד, אבל גם זה לא מוצאת ומה שהכי קשה אני מרגישה כל כך לא שווה, איך הגעתי לזה אני יכולתי הרבה יותר אבל מחוסר בטחון לא התקדמתי בחיים ועכשיו להיות מטפלת נראה לי כל כך עלוב אני יכולה הרבה יותר אבל מאוחר יותר, והכי קשה שאין לי תמיכה, בעל שמתנהג כמו ילד ומצפה שאני אעשה הכל והוא רק יאכל וישתה לא יודעת מה לעשות זקוקה לתמיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהפך...

רונן דוד
    31/03/2008

את לא משתפת אותנו למה עזבת,
    בכל מקרה, אפשר להתחיל קריירה גם בגילאים כמו שלך,
    תבחרי עיסוק שיש לך נגיעה בו ואתה מבינה בו עניין,
    תשאבי כוחות ולכי על זה בגדול !
    תשלחי קורות חיים, תלמדי משהו שיעזור לך ברזומה,
    תפעילי קשרים, תשאלי חברים ותהיי אסרטיבית !,
    תגשי לנושא מעמדת כוח ולא מעמדת חולשה...

שוחחי עם בעלך ושתפי אותו במה שאת מתכוונת ולעשות
    ובעובדה שאת זקוקה ממנו לתמיכה ופרגון.

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

שולי
    31/03/2008

תודה רונן
    אני פשוט לא יודעת איך עושים את כל הדברים שציינת קורות חיים אני שולחת בלי סוף ואך אחד לא עונה, ואז אני הולכת לדבר הכי פשוט לטפל בילדים שאת זה אני יודעת טוב אבל אז אני מרגישה לא שווה , כאילו אם ישאלו אותי מה את עושה אז לכולכם יש מישרות חשובות ואני סתם מטפלת משהו כל כך לא חשוב ושמרווחים בו כל כך מעט.
    העסק שלי נסגר לא באשמתי הייתי קבלנית משנה של חברה גדולה שסגרה את העסק מסיבותיה היא חוסר כדאיות וכד' , ניסיתי לחשוב על יזמות עסקית אבל אני פוחדת כי אני לא טובה במכירות ואני בישנית ומופנמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאספי כוחות...

רונן
    31/03/2008

תלחמי על מה שמגיע לך,
    אם אין לך סיפוק מטיפול בילדים אז תפני לתחום בו יהיה לך כוחות,
    טפחי את עצמך, תשאבי מעצמך כוחות ואל תחששי,
    אני בטוח שתגלי שיש בך כוחות שלא ידעת על קיומם !!!

ןתזכרי עוד דבר אחד, כל עבודה מכבדת את בעליה,
    ולא כולם מנכלי"ם ומנהלים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רונן

שולי
    31/03/2008

אני פשוט חסרת בטחון עצמי ועושה תמיד את מה שהכי קל ולא מצריך יותר מדי מאמץ ולכן נתקעת בדברים שלא מתאימים לי, לא מצליחה לצאת מזה ולאסוף אומץ ולעשות מעשה, אני כנראה צריכה דחיפה והמון תמיכה בעיקר רגשית סרטנית מה לעשות ואת זה אין לי וכנראה גם לא יהיה לי.
    בכל אופן תודה על התמיכה זה גם חשוב, ואם מיהו בא לו להמשיך להתכתב אשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו