התלבטות קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה
    דניאל
    27/11/2013

יש לי חברה מדהימה - טובת לב, משקיענית, חכמה, יפה, החברים שלי מתים עליה, המשפחה שלי חולה עליה. היא אוהבת אותי מאד , נאמנה, תמיד שם בשבילי. אף פעם לא היתה לי מישהי כמוה והיו לי המון בנות זוג. הבעיה היא שפיזית היא לא ממש הטיפוס שלי. אני נמשך אליה אבל לא כמו לבנות זוג קודמות שלא הגיעו לקרסוליים שלה. לפעמים אני דווקא כן נמשך יותר ואז אני מרגיש שאני גם אוהב אותה אבל אז פתאום מתעורר בי החשק לבחורה בסגנון שהוא תמיד הטיפוס שלי והמשיכה אליה יורדת ביחד עם הרגש
    יש בינינו משהו מאד מיוחד. האם לוותר עליה בגלל הסיבה שציינתי כי תמיד יהיה חסר לי משהו? האם זה ילדותי ומפגר לאבד מישהי מדהימה כל כך רק בגלל התקפי חרמנות על בחטרות שהו כן הטעם הפיזי המובהק שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה - תגובה

אירית כהן
    27/11/2013

שלום דניאל,
    ייתכן שהלבטים שלך נוגעים לעניין אחר וסתם 'מתלבשים' על נושא התכונות הפיזיות [שלמעשה לא ברור כ"כ, הרי אתה כותב שהיא יפה..]. נשמע שבניגוד לחברות העבר, שהיו לך מהן כדבריך 'המון' וכנראה מערכות היחסים איתן לא היו רציניות - הפעם, עם החברה הזו, היחסים מקבלים כיוון של קשר רציני. וזה מעורר בך חששות. ייתכן שהלבטים האמיתיים הם בינך לבינך, לגבי המחוייבות.
    החששות הללו הם במידת מה טבעיים, ייתכן שעם קצת זמן ו'התרגלות' החששות וגם הלבטים יחלפו מעצמם. אולם אם אתה סבור שהקושי שלך להתחייב הוא כרוני.. עמוק.. ומפריע לך לבנות זוגיות - אולי תשקול לברר כל זאת בטיפול פסיכולוגי.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה

דניאל
    28/11/2013

מערכות היחסים שלי בעבר, חלקן היו רציניות מאד. להתאהב התאהבתי פעם אחת בחיים ואז רציתי להתחתן איתה אבל אחרי שהצעתי לה, התחלנו לריב כל הזמן, היחסים הדרדרו ובסוף נפרדנו. היא כן היתה הטיפוס הפיזי שלי והיו בה גם חלק מהתכונות הטובות של בת הזוג הנוכחית שלי (לנוכחית יש בכח זאת אישיות הרבה יותר טובה ומיוחדת). איתה כן הרגשתי שלמות אבל בסוף הכל נהרס. יתר בנות הזוד מאד משכו אותי פיזית אבל או שלא הצלחתי להרגיש כלפיהו רגש או שכן רציתי והן זרקו אותי. לנוכחית אני לפעמים נמשך מאד ואז יש לי גם רגש ולפעמים לא כל כך נמשך ואז הרגש יורד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

אירית כהן
    28/11/2013

אני סבורה, דניאל, שאתה זקוק להבנה מעמיקה יותר ממה שניתן להציע לך במסגרת המצומצמת של הפורום. אתה זקוק להבנה של קשריך עם בת הזוג, ויותר מכך הבנה של קשריך עם עצמך.
    הקישורים שאתה עושה בין משיכה פיזית ואהבה.. ההשוואות המתמידות בין 'זו שעכשיו כאן' לבין אלו שהיו..או שיכלו להיות.. מפריעים לך לבנות זוגיות מספקת ומהנה.
    המקום לברר מניין נובע דפוס זה, ולפתור זאת, הוא טיפול פסיכולוגי. אני ממליצה שתעניק זאת לעצמך.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו