גירושים מאישה בעלת נכות נפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושים מאישה בעלת נכות נפשית
    מירית
    01/12/2013

שלום! אחי נשוי לאישה בעלת נכות נפשית שלעיתים קרובות מתאשפזת. העניין הוא שלאחי כבר אין סבל נפשי לעבור כל פעם את אותו התסריט הוא מעוניין להתגרש אבל העניין שיש בנות תאומות בנות חמש וחצי שהשאלה כיצד זה ישפיע עליהן? עם מי צריך להתייעץ ??? יש לציין שהילדות קשורות לאימא והיא אליהן ודואגת לפעמים גם במצב חרדתי. אחי היה מעוניין לקחת את הבנות אליו ולגדל אותן עם אימא שלי. מה עושים? במה כרוך? עם מי מתייעצים כדי למזער את הפגיעות? תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימא יש רק אחת

אירית כהן
    01/12/2013

שלום מירי

השאלה קצת 'גדולה' על הפורום מבחינת הייעוץ שאפשר לתת כאן. אני ממליצה לאחיך ללכת באופן פרטי לפסיכולוג, להציג את כל התמונה כולל מצבה הנפשי של אשתו.. מצבן של הילדות..ולקבל ייעוץ והדרכה איך להתנהל, אם בתוך הנישואין [לקבל עזרה כדי לשרוד בתוך הנישואין] או בתהליך גירושין.
    הפנטזיה שאני מזהה בין השורות - להעביר את התפקיד של 'אימא' מידי אישתו ה'מקולקלת' לידי אימו, סבתן של הילדות - הפנטזיה הזו עלולה להזיק לא רק לאימן של הילדות, אלא לילדות עצמן. אימא יש רק אחת! והיא האימא שלהן. אם אחיך רוצה באמת את טובת בנותיו יהיה עליו לעשות כמיטב יכולתו שאשתו/גרושתו תוכל להמשיך לתפקד כאם באופן הטוב ביותר הניתן.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו