סליחה ותודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סליחה ותודה
    דליה
    19/12/2013

בגדתי בבעלי עם אדם לתקופה קצרה, לאחר הבגידה מערכת יחסינו השתפרה מאוד, אנחנו בטיפול זוגי, וכאן שאלתי המטפל הזוגי( פסיכוטרפיסת ולא פסיכולוג)מייעץ בצורה נחושה כי עלי לבצע פרידה מהאדם עמו ניהלתי רומן (על אף שזה היה נוכל רגשי) וזאת כדי שאני אנקה את הוירוס הזה מתוכי - כלומר שיהיה סיום בו אני מודה לאדם זה וסולחת לו
    האם באמת דבר זה חשוב והם הוא אינו יכול להיות באופן פנימי שלי עם עצמי ולא בפנים מול פנים עם האדם הזה
    אשמח לתשובה,תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה ותודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה ותודה - תגובה

אירית כהן
    19/12/2013

שלום דליה,
    אינני חושבת שזה יהיה לעניין שאתערב בכל דרך שהיא בתוך תהליך טיפולי או אביע דיעה לגבי ההמלצות של המטפל. הרי איני מכירה אותך, ואיני מצוייה בפרטים וה'הגיון' של התהליך הטיפולי שאת/ם עוברים..
    בעיקרון, ייתכן שלמטופל יש דיעה אחרת מהמטפל - אך הכתובת האמיתית לשאלתך ותהיותייך היא המטפל עצמו.

ועוד עניין: כתבת 'פסיכותראפיסט ולא פסיכולוג'. האם אני שומעת ספיקותייך באשר לכשרותו? ובכן, גם בעניין זה מותר לפנות למטפל ישירות ולשאול לגבי הכשרתו
    כמטפל.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו