מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפעמים מרגישה משוגעתבת01/04/2008
אני בת 23. עברתי תקופה של דיכאון לפני כמה שנים, אימי הייתה מכה אותי כל יום (לא עד זוב דם.. )סבלתי מאלימות מילולית, השפלות מול אנשים... הוריי התגרשו כשהייתי בגיל צעיר מאוד ומאז ומתמיד אני זוכרת אלימות בבית. הבטחתי לעצמי שלא אלך אחריה ולא אכה לעולם. הרגשתי שנאה כלפי כולם וכלפי עצמי בעיקר, חשבתי על התאבדות הרבה אך פחדתי מזה, נשרתי מבי"ס איבדתי את רוב חבריי והתכנסתי בתוף הקליפה מלאת הזעם שלי. עזבתי את הבית והתחלתי להשתקם, התבגרתי ופתרתי את הכעס כלפי עצמי אך עדיין יש דברים שאני לא מצליחה לפתור, זה הורס את הקשרים שלי עם אנשים, אנשים שאני מאוד אוהבת, אני פוגעת בחבר שלי ונהפכתי למה שהכי פחדתי ממנו,בגלל מה שלמדתי בבית, אמא שלי.
איך אוכל להגיע למצב שאני לא "מתפוצצת" כך?
אני מלאה בכעס, תסכול ופחדים מהכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול...
רונן דוד07/04/2008
מהסיפור שלך, קיבלתי את הרושם שאת מתמודדת יפה, מודעת לחסרונות ולמגרעות,
את כנראה צריכה כרגע יד מכוונת, להיעזר במישהי/ו שיוכל לקדם אותך ולהצעיד אותך קדימה,
על מנת שלא תחזרי על שגיאות שעשו איתך.
המודעות לבעיה מהווה 90% מהפיתרון,
אני חושב שעל מנת להגיע לפתרונות הנכונים ולהבין מה לעשות,
כדאי לך להתחיל בטיפול ממוקד, עם מטרות ברורות ומוגדרות
וכך תתחילי או בעצם תמשיכי לצעוד על דרך המלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)