בחור לא ברור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחור לא ברור
    חסוי
    23/12/2013

שלום , יש איזה מישהו שאני מרגישה אליו משיכה , וכשאנחנו מתראים אני מרגישה גם מהצד שלו את אותו דבר...אני יודעת שהוא חושב שאני מצחיקה וגם יצא לו לרמוז שאני יפה... ופעם היינו מידי פעם גם מדברים קצת בפייסבוק. יומיים לפני היום הולדת שלי הוא שלח לי הודעה ״עוד מעט יום הולדת״ בשיחה ירדנו קצת אחד על השניה כי זה סוג הקשר שלנו וכמובן הכל בצחוק אבל הרגשתי שהוא קצת יבש ושונה ... לא יודעת איך להסביר. אבל פתאום באמצע השיחה הוא שלח לי שיר , בלי שום קשר לשיחה ולא ברור גם למה ,שיר דיי רומנטי. את השיחה הוא סיים ב״תיהי בקשר יפה שלי״ שהוא בחיים לא אמר לי משהו דומה או בסגנון הזה , השיחה בילבלה אותי , מצד אחד יבש אבל מצד שני הוא גם חמוד . יום למחרת הוא התחיל שוב שיחה שהייתה קצת עוקצנית גם ממני וגם ממנו , והסתיימה בלי שאף אחד מאיתנו אמר שהוא צריך ללכת או משהו. סתם ככה באמצע. ופשוט לא שלח לי שום דבר מאז .. אפילו לא ביום הולדת שלי שהייתה יום אחרי... יצא לי לשלוח לו הודעה שהתפתחה ממנה סתם שיחה רגילה ולא מועילה , וגם ראיתי אותו פעם אחת ביום הולדת של חבר, הסתכלנו אחד על השניה הוא סימן לי לבוא לשבת לידו ואני סימנתי לו לבוא לשבת ליידי , בסוף אף אחד לא קם. ביום הולדת הייתה עוד מישהי שאני יודעת שהיא ידידה שלו.. היא התיישבה עליו והם ירדו ללמטה . מה שלא היה שם זה לא רציני כי היא כזאת , סטוציונרית. ומאז לא דיברנו... אין לי מושג מה הוא רצה ממני וזה מבלבל אותי מאוד ,... כל זה היה סתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחור לא ברור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור לא ברור - תגובה

אירית כהן
    23/12/2013

מזל טוב ליום הולדתך.. כמה שנים מלאו לך? ומה גילו של הבחור-הלא-ברור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו