מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא דואגת לעצמיהילה27/12/2013
שלום אני בחורה בת 28 נשואה ואמא לשני ילדים , הבעיה שלי היה שאני אף פעם לא יודעת מה טוב לי ולא עושה הדברים שטובים בשבילי שמקדמים אותי בחיים , אני לא נותנת עדיפות לעצמי על דברים אחרי למשל מגיל 19 אני עובדת לא חסכתי כלום כל הכסף שלי הולך על עזרה לאנשים קרובים במשפחה אני בן אדם שלא אומר לא , מי שמבקש עזרה אני עוזרת אם זה עזרה כספית או כל עזרה אחרת , אני תורמת הרבה מכספי מזמני ומהכוחת שלי לאחרים , אני מתחשבת באחרים על חשבון עצמי . בנוסף אני חולה במחלת סוכרת ולא דואגת לעצמי אני דואגת רק לאחרים ואין לי זמן לעצמי . בנוסף אני לא עומדת על שלי ויכולה לוותר בקלות לאחרים , אני לומדת לתואר ראשון וקשה לי כי אני לא נותנת חשיבות ללימודים . אין לי בטחון עצמי בכלל למרות שבעלי אוהב אותי מאוד ותומך ותמיד מפרגן לי אבל תמיד יש לי הרגשה שאני פחות מנשים אחרות ושאני לא יפה כי העור שלי טיפה כהה למרות שכולם אומרים שאני יפה והגוף שלי יפה אבל אני לא משתכנעת מפנים .
אני רוצה להצליח בלימודים לשפר את הביטחון העצמי שלי ולהתחיל לדאוג לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דואגת לעצמי - תגובה
אירית כהן28/12/2013שלום הילה.
אכן, במצב בריא של בגרות פסיכולוגית אנו מסוגלים לשים את עצמנו במקום הנכון בסולם העדיפויות שלנו.
הסיבות לכך שסדרי העדיפויות משתבשים יכולות להיות שונות [אישיות שטרם הבשילה וכתוצאה לא ניבנתה 'אגוצנטריות אופטימלית'.. קשיי התארגנות.. לעתים קיימת בעייה בקשב וכתוצאה הצרכים והתביעות של אחרים נחווים כ'מסיח' שקשה להתעלם ממנו.. וסיבות נוספות].
הכתובת לבירור ולטיפול הוא הפסיכולוג, ואני ממליצה בחום שתפני לטיפול פסיכולוגי. המצב כפי שאת מתארת אותו גורם לתסכול ולדכדוך, ויכול להתנקם גם בתפקודך כאם. [כשטסים, הדיילת מסבירה כיצד להשתמש במתקן החמצן במקרה של תקלה - ומדגישה תמיד שעל ההורה לשים את מסיכת החמצן קודם כל על פניו ורק אחר כך להיפנות לטפל בילדיו..].
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)