מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתגעגעת לעברענת07/01/2014
אני בת 30 נשואה עם שני ילדים קטנים.
מרגישה הרבה פעמים רצון לחזור אחורה, לבית של ההורים, להוריד ממני את כל מטלות החיים, האחריות הגדולה כלפי הילדים, פשוט רצון לברוח מהכל, רוצה לחזור לחיות עם אחיי באותו הבית, היה לי כל כך כייף בבית עם ההורים.
בבית שיש לי היום עם בעלי והילדים אני עדיין לא מרגישה שזה הבית שלי כמו שאני מרגישה עם הבית של ההורים שלי (הבית בו גדלתי).
בעלי בחור טוב, בסך הכל אין לי על מה להתלונן אבל העבודה הבלתי פוסקת סביב הבית והילדים פשוט גורמים לי להיות עייפה מאוד וחסרת חשק לחיות, אני קמה בשש בבוקר כדי לארגן את הילדים ולפזר אותם בגנים ולהספיק להגיע לעבודה ואז שוב לאסוף אותם מהגנים לפעילויות אחה"צ ואז ארוחת ערב ומקלחות שתמיד מלוות בבכי וצרחות. מגיע הלילה וכל מה שנשאר לי הוא לארגן את עצמי ליום המחרת.
אלו החיים??? אני רק רוצה שהכל יעלם! ואני אחזור להיות רווקה וחופשייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אתם זקוקים לביקור של סופר-נני?
אירית כהן08/01/2014שלום רותי.
איני יודעת מה הגורם לכך שאת כל כך מתוסכלת מחייך הנוכחיים. ייתכן שהסיבה נעוצה ביחסי הזוג והיעדר שיתוף פעולה ביניכם בכל הנוגע לאחריות כלפי הבית והילדים.. אולי משהו שלא מסתדר בהורות שלך או שלכם - הרי גם להיות הורים צריך קצת ללמוד.. או שמא הזוגיות ביניכם - שהיא הבסיס לחיי המשפחה - נשכחה ונזנחה? או אולי משהו אישי או אישיותי בך? או קצת מכל הדברים גם יחד.
האם את רואה לפעמים את 'סופר-נני' בטלוויזיה? את וודאי יודעת שהורים רבים בראשית דרכם לא מצליחים - אבל יכולים בהחלט ללמוד ליהנות מההורות ומהמשפחה החדשה. אני ממליצה מאוד שתפעלי לפנות ולבקש הדרכה.. ייעוץ-זוגי.. טיפול...
[ואת המשפחה הקודמת - אבא אימא אחים - וודאי לא צריך לזנוח - אלא לשלב אותם בחייך החדשים, ומדי פעם - אם אפשר - גם להיעזר בהם].
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)