מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתביישתנשואה12/01/2014
שלום ,אישה נושואה 3 ילדים בת 46 עובדת במקום העבודה כבר 12 שנה אוהבת
את העבודה. אבל....בשנים האחרונות מתעצם רק מול עבודה .לא במשפחה או בסביבית החיים המוכרת ואלה המכירים כבר .
יש לי פחד ובושה אין סופית !בכך שאני מתביישת במראה של בעלי מולי או איתי
כנראה גם עקב זה שהבית עבר שינוי משמעותי בשנים האלה האחרונות(4-5) מפחדת שיראו אותו
מפחדת להראות אותו מפחדת להתראות אתו ליד העבודהיותר נכון עושה הכל שהוא לא "יאמיים "עלי בסביבה זו . וקורה הרבה פעמים שפשוט נמאס לי מכך. ואני רוצה ממש לעזוב את העבודה וברור לי שארגיש אחרת בדף חדש . שזהו זה בעלי (שאני כבר לא כל כך אוהבת וזה האבא של הילדים שכבר לא ממש בא לי לגדל אותם . וזה האיש עם הבלגן שלו שלא רוצה אותו וזה האיש שאני בכל זאת אוהבת אבל רק קצת ורק כשזה מתאים ונוח ואין לי ספק שגם לו זה אותו הדבר ובעיקר נוח לו שיש לו אישה נאה כלים נאים אבל לי לא .!!ואני מחזיקה את עצמי בעיקר בשביל הילדים וסופרת את הימים שיגדלו כבר כי אין לי זכות לעזוב אותם.
הוא בעיני לא נראה טוב ואני מתביישת במראה שלו .מה עושים האם לקחת אומץ ולהתחיל מחדש.איתו כמובן לעזוב את העבודה !לעזוב את מה שמפחיד אותי! ופשוט לאהוב אותו מחדש. כמו פעם. בלי שזה יאיים עלי מדי כמה ימים. בעיקר בימים אלה שחברות מחתנות את הבנים ויש שמחות משפחתיות ומזמינים אותי . אני מדמה איך אני ארגיש כש.. ואיך אזמין אותם כי אני....מתביישת.. ואיך ארגיש אולי בכל זאת לא אתבייש אולי זה סתם לא אמיתי ומי אמר שהוא לא מתבייש בי .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתביישת - תגובה
אירית כהן13/01/2014שלום לך,
במהלך 'מעגל החיים' שלנו אנו עוברים/עוברות שינויים שונים. התחושות שאת חווה יכולות להיות חלק משינוי פסיכולוגי שמתחולל בעיקר בך עצמך.. בדימוי העצמי שלך.. ושינוי זה מושלך על בעלך ומיוחס לו [אף כי לא בהכרח הבעייה היא אמנם 'בו']. ייתכן גם כי כבני זוג לא התפתחתם באופן מקביל, נוצרו פערים ביניכם - ויש לחשוב כיצד לגשר עליהם.
אני מציעה שבמקום לעשות החלטות נמהרות, ובמקום לסבול מתחושות אי-הנחת שאת מתארת, - עזרי לעצמך בכך שתפני לטיפול פסיכולוגי. שם תוכלי לברר את מקורות התחושות שלך, ולחשוב על דרכי הסתגלות חדשות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)