לפחות תמיכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לפחות תמיכה
    מצוקה
    02/04/2008

אני בת 17 כמעט ואני מאמינה שאני סובלת מדיכאון, אני מרבה להיעדר מבית הספר וכל הזמן מאיימים עליי שיביאו לי קצינת ביקור סדיר, ההיעדרות מבית הספר היא משהו שקיים אצלי מאז ומתמיד, עוד מכיתה א' (עכשיו אני בי"א).
    הרכזת שכבה, היועצת והאחות פנו אליי ואמרו שהן מבינות שזה לא בעיה רפואית שבגללה אני מרבה להעידר (למרות שאני באמת סובלת מכאבים שבגללם אני לא מגיעה) הן אמרו שזאת בטח בעיה נפשית שמתבטאת בכאבים פיזיים. היועצת שלי אמרה שאני צריכה טיפול פסיכולוגי ושהמצב שאני נמצאת בו כעת קיים כנראה בגלל שלא קיבלתי טיפול פסיכולוגי לאחר שאמא שלי נפטרה (לפני שעליתי לכיתה א'), ואף פעם לא דיברתי על הנושא עם מישהו מיקצועי.
    אני שונאת את עצמי וככל שאני מנסה להיות יותר אופטימית ככה קורים לי יותר דברים רעים, אני נמצאת בדיכאון תמידי, יש לי בעיות עם מצבי הרוח, אני יחסית מופנמת, אבל על אנשים שקרובים אליי אני מרבה לצעוק. אני מבינה שיש לי בעיה מאוד גדולה ואני צריכה טיפול, מבחינתי גם טיפול תרופתי, רק שיבוא כבר שינוי לטובה כי נמאס לי.
    כשבני המשפחה שלי כועסים עליי הם טוענים שצריך לאשפז אותי, אבל כשאני מבקשת עזרה פסיכולוגית או פסיכיאטרית הם טוענים שאני סתם מחפשת פיתרונות קלים לבעיות שלי.
    בבקשה תענו לי...תגידו לי משהו...כבר לא משנה לי מה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפחות תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• .אל תתיאשי

חא
    02/04/2008

אני לא יודעת יותר מידי מה לרשום חמודה..
    אבל .. אל תתייאשי כי אז ..זה נהפך להרבה יותר קשה ומסובך..תאמיני לי..
    אני מבינה שעברת טראומה לא טקנה (בלשון עדינה)כשאמא נפטרה כשהיית ממש פיצקלה..
    אבל תביני ..אם ז ה רק הבעיה ..כשתפתרי את זה ..את תרגישי הכי חופשייה בעולם..
    שווה להגיע עם עצמך להאיזה החלטה בסיסית שאת רוצה לפתור את זה..זה נכון זה לא נעים..ואם התמודדת כל כך הרבה זמן את בטח בחורה נורא חזקה נפשית..את תתעברי את זה..ותרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך..
    מקווה שעזרתי...העיקר אל תתיאשי ..
    חיבוק ענקי ממני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך :)

מצוקה
    02/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

סיגל לוי
    05/04/2008

שלום לך
    את עוד צעירה
    את לא אמורה להתמודד עם זה לבד
    לכן מנסים לעזור לך מבית הספר
    האם יש לך אבא מתפקד? האם הוא יכול לעזור או כל בן משפחה אחר?
    אם הם לא מבינים את הצורך שלך בעזרה, בקשי מקצינת ביקור סדיר שתשוחח איתו.
    מוטב כמה שיותר מוקדם, אין סיבה שתמשיכי לסבול
    תני לאביך לקרוא זאת, אולי זה יעזור
    נסי לקבל תמיכה מכל מי שבאמת אכפת לו
    המון כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו