מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומה למדינה.יוסי16/01/2014
אולי זה לא הפורום הנכון אבל אני מקווה שאני יקבל תשובות.
אני חייל משוחר מזה שנתיים, מלא השחרור אני לא מוצא את עצמי החלפתי מלא עבודות בערך כל חודש חודשיים עבודה גם למדתי בשנתיים האלה מקצוע שלא התחברתי אליו בגלל לחץ ההורים.
אני מחפש את עצמי בלי כיון ניסיתי אין ספור עבודות תפקידים וכו.
אני בדיכאון זמן רב וחושב שתרומה למדינה היא הכיון שלי רציתי לדעת איך אוכל לתרום למדינה באיזה תפקידים במה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה למדינה או טיפול בעצמי?
אירית כהן17/01/2014שלום יוסי,
אם שאלתך היא 'כיצד משתלבים בעבודה שקשורה בשירות המדינה ' - כגון: צבא קבע.. שירות הביטחון.. וכדומה - עליך לברר אילו תפקידים מסוג זה פתוחים, איפה מתראיינים, אילו תהליכי הכשרה צריך לעבור וכו'. אין לי תשובות ברורות וממצות לעניין זה.
אך מכיוון שפנית לפורום פסיכולוגיה, וגם מתוך בין השורות של דבריך, נדמה לי ששאלתך קשורה יותר לנושאים של זהות אישית. נתת את השירות למדינה כפי שנדרש כל צעיר בישראל- ובשלב זה בחייך אתה אמור 'לתת שירות' לעצמך, להבהיר לעצמך מה מושך אותך, לברר מדוע עדיין אינך בהיר וברור לעצמך, וגם לטפל בדיכאון שלדבריך משתרר עליך ככל שעובר הזמן ואינך מוצא את עצמך.
אני מתרשמת שאינך מצליח מבחינה פסיכולוגית לעמוד על רגליך. זהו מצב שמאפיין לא פעם צעירים בגילך שלא השלימו תהליכים פסיכולוגיים של גיל ההתבגרות, והתשובה היא בטיפול פסיכולוגי.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)