העלאת תדירות המפגשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העלאת תדירות המפגשים
    מישהי
    20/01/2014

שלום רב,
    אני בת 20, כבר שנה וחודשיים בטיפול.
    רק לפני כמה חודשים הצלחתי באמת להפתח לפסיכולוג שלי וקצת לדבר איתו על מה שעובר עלי.
    בגדול באתי לטיפול בגלל OCD ותקופות שבהם אני שוקעות לדיכאון ממש עמוק (בדרך כלל אפיזודות של כמה ימים).
    קשה לי לאמר אם הטיפול מצליח לטפל בבעיות. כשטיפול מתפרש על תקופה כ"כ ארוכה--כיצד ניתן לדעת? אולי זה הזמן, והחוויות שהצטברו שיצרו בי שינויים כאלו ואחרים.

כך או כך, הפסיכולוג שלי הציע מספר פעמים שנעלה את תדירות המפגשים לפעמיים בשבוע- ואני שואלת את עצמי- האם זה באמת אפקטיבי ויעיל?
    אני סבורה שאם הוא מציע את זה- הוא עושה את זה כי הוא באמת מאמין שזה יכול לעזור לי.אבל אני סקפטית לגבי זה.
    אני תוהה אם לא עדיף לסיים את הטיפול,עםכ ל הקושי ולעבור לCBT, שהוא קצר ויעיל יותר (לפחות על פניו).
    דברנו על כל זה, אבל עדיין קשה לי להחליט..

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם- האם מניסיונכם האישי טיפול פסיכודינאמי אכן יעיל? האם העלאת תדירות הפגישות תוכל להועיל?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת תדירות המפגשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת תדירות המפגשים - תגובה

אירית כהן
    20/01/2014

שלום לך,
    הכתובת לשאלותייך היא הפסיכולוג שאצלו את בטיפול. איני רואה כל סיבה מדוע לא תעלי את כל ספקותייך והתלבטויותייך בשיחה גלוייה איתו, והוא זה שגם יוכל לענות לעניין - כיוון שהוא זה שמכיר אותך ואת צרכייך.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו