מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבודה חדשה.. מבולבלת..אדוה29/01/2014
היי.. לפני כחודש התחלתי לעבוד בבי"ח כאחות.. למרות שאני יודעת שיותר מתאימה לי עבודה במרפאה, החלטתי לעבוד בבי"ח לתקופה של שנה על מנת לצבור ניסיון.. אני יודעת שבכל מקום חדש יש קצת קשיים בהתחלה, אבל אני מנסה להשתלב וללמוד את העבודה אבל ממש קשה לי עניין המשמרות כי גם בעלי עובד משמרות וגם כי זה פחות מתאים לי אופי העבודה בבי"ח.. למרות הכל החלטתי שאנסה (כי עדיף לנסות מאשר לא).. יוצא שלא כיף לי לבוא לעבודה, השינה שלי לא רגועה, אני בוכה הרבה ומחכה כל משמרת כבר להגיע הביתה.. כדאי לי להמשיך לנסות או למצוא מקום אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה חדשה.. מבולבלת.. - תגובה
אירית כהן29/01/2014שלום אדוה,
איני מכירה אותך ולכן לא אוכל לייעץ לך כיצד לנהוג, אולם אוכל להציע נקודות אחדות למחשבה. ראשית, עבודה חדשה אמנם דורשת תהליך הסתגלות, כפי שאמרת בעצמך. משך הזמן של התהליך הנדרש שונה מאדם לאדם.
שנית, עבודה במשמרות אמנם מעמיסה על המערכת העצבית/הגופנית צורך בהסתגלות מיוחדת עקב השינוי המתמיד בשעות ערות ושינה [משהו כמו ג'ט-לג כשנוסעים מ/אל ארה"ב]. יש אנשים שלומדים לחיות עם זה [כמו בעלך..], יש כאלו שמתקשים בכך. וגם כאן נדרש תהליך הסתגלות.
כנקודה שלישית למחשבה - האמנם השוני המהותי בין עבודת אחות במרפאה לבין עבודתה בבי"ח הוא עניין המשמרות? שאלי את עצמך איך את מתמודדת עם מצבי החירום והחולי הקשים בהם נדרש צוות ביה"ח לטפל.
העבודה החדשה מפגישה אותך עם עצמך, וגם עם צדדים נוספים של מקצועך. כדאי לך לפנות לייעוץ פרטני, מספר שיחות עם פסיכולוג, לפני שאת מחליטה על המשך צעדייך, וגם כדי לבדוק את הרקע לתגובתך, מדוע את באמת בוכה...
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)