מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לטיפול מתאיםגלית06/02/2014
שלום,
אני בת 25, בחורה חרדתית מאוד, פוחדת לישון לבד, פוחדת מרעשים , יש לי חרדות קיומיות וכן פוחדת מכלבים מה שמקשה עליי להתנהל בצורה תקינה בחיי היום יום, בקופת חולים רפואה משלימה המליצו לי על טיפול ביופידבק הייתי במפגש אחד ושם הומלץ לי במקביל לטיפולים על התרופה רמוטיב, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לי על טיפול אחר מתאים יותר מהביופידבק? או שמא זה הטיפול המתאים עבורי? כמו כן, האם אתם ממליצים על נטילת התרופה? אשמח לתשובה מהירה לפני שאני מתחילה תהליך כלשהו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול מתאים - תגובה
אירית כהן06/02/2014שלום גלית,
כאשר מדובר בחרדות - ההערכה של מצבך והמלצות לטיפול צריכים לדעתי להיעשות בפגישה פרטנית עם גורם רפואי מוסמך מתחום בריאות הנפש, דהיינו פסיכיאטר או פסיכולוג קליני. איני יודעת אם לרופא או גורם אחר במרפאה לרפואה משלימה יש את הכלים לטפל בחרדות. [וכמובן שאיני יכולה במסגרת הפורום להמליץ על טיפול מתאים לך, הרי איני מכירה אותך ואת בעיותייך. אשר לתרופות פסיכיאטריות - אלו צריכות להינתן ע"י פסיכיאטר].
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מוסמך לטפל בהפרעות נפשיות?
אירית כהן09/02/2014פורום זה אינו פורום לימודי...
ובכל אופן, לטיפול בהפרעות אכילה וגם בדיכאון יש לפנות באופן פרטני לאנשים מוסמכים מתחום בריאות הנפש, דהיינו פסיכיאטר או פסיכולוג קליני.
[נ.ב. עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן כתובות של אתרים אחרים].
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שייכת ה'פסיכולוגיה' ?
אירית כהן23/02/2014פסיכולוגיה היא במובן מסויים עיסוק של כל אדם [כולל של ענבל, הגברת שכתבה את התגובה לעיל], וכל אחד יכול לפתח ולטפח מחשבות על אורח חיים נכון.
אולם לצורך טיפול באדם אחר, מה גם אדם שסובל מדיכאון או הפרעת אכילה , נדרש מי שמומחיותו היא מעבר לזו של כל אדם. נדרש מומחה בטיפול, ומומחה בבריאות הנפש : פסיכולוג קליני או פסיכיאטר. לימודיהם ונסיונם ללא ספק הכשירו אותם לעסוק , כדברייך, "בכוחות הפועלים בתוכנו אשר אינם גלויים לעיין".
הלינק שצירפת נמחק, עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן כתובות של אתרים אחרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצאה מעניינת - תגובה
אירית כהן24/02/2014עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן קישור לאתרים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)