המלצה לטיפול מתאים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיפול מתאים
    גלית
    06/02/2014

שלום,

אני בת 25, בחורה חרדתית מאוד, פוחדת לישון לבד, פוחדת מרעשים , יש לי חרדות קיומיות וכן פוחדת מכלבים מה שמקשה עליי להתנהל בצורה תקינה בחיי היום יום, בקופת חולים רפואה משלימה המליצו לי על טיפול ביופידבק הייתי במפגש אחד ושם הומלץ לי במקביל לטיפולים על התרופה רמוטיב, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לי על טיפול אחר מתאים יותר מהביופידבק? או שמא זה הטיפול המתאים עבורי? כמו כן, האם אתם ממליצים על נטילת התרופה? אשמח לתשובה מהירה לפני שאני מתחילה תהליך כלשהו.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיפול מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיפול מתאים - תגובה

אירית כהן
    06/02/2014

שלום גלית,
    כאשר מדובר בחרדות - ההערכה של מצבך והמלצות לטיפול צריכים לדעתי להיעשות בפגישה פרטנית עם גורם רפואי מוסמך מתחום בריאות הנפש, דהיינו פסיכיאטר או פסיכולוג קליני. איני יודעת אם לרופא או גורם אחר במרפאה לרפואה משלימה יש את הכלים לטפל בחרדות. [וכמובן שאיני יכולה במסגרת הפורום להמליץ על טיפול מתאים לך, הרי איני מכירה אותך ואת בעיותייך. אשר לתרופות פסיכיאטריות - אלו צריכות להינתן ע"י פסיכיאטר].

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי מוסמך לטפל בהפרעות נפשיות?

אירית כהן
    09/02/2014

פורום זה אינו פורום לימודי...
    ובכל אופן, לטיפול בהפרעות אכילה וגם בדיכאון יש לפנות באופן פרטני לאנשים מוסמכים מתחום בריאות הנפש, דהיינו פסיכיאטר או פסיכולוג קליני.

[נ.ב. עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן כתובות של אתרים אחרים].

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי שייכת ה'פסיכולוגיה' ?

אירית כהן
    23/02/2014

פסיכולוגיה היא במובן מסויים עיסוק של כל אדם [כולל של ענבל, הגברת שכתבה את התגובה לעיל], וכל אחד יכול לפתח ולטפח מחשבות על אורח חיים נכון.
    אולם לצורך טיפול באדם אחר, מה גם אדם שסובל מדיכאון או הפרעת אכילה , נדרש מי שמומחיותו היא מעבר לזו של כל אדם. נדרש מומחה בטיפול, ומומחה בבריאות הנפש : פסיכולוג קליני או פסיכיאטר. לימודיהם ונסיונם ללא ספק הכשירו אותם לעסוק , כדברייך, "בכוחות הפועלים בתוכנו אשר אינם גלויים לעיין".

הלינק שצירפת נמחק, עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן כתובות של אתרים אחרים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצאה מעניינת - תגובה

אירית כהן
    24/02/2014

עפ"י מדיניות האתר אין לפרסם כאן קישור לאתרים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו