לא מבינה מה קורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה
    אנונימי
    17/02/2014

שלום , לא מזמן הכרתי מישהו במסיבה, רוה המסיבה ישבנו ודיברנו והיה מאוד נחמד , התחברנו והייתה בנינו כימיה .. אחרי המסיבה התחלנו להתכתב, ולא ידעתי לאן הקשר הולך אבל כן פתחתי ציפיות .. עם הזמן שאנחנו מתכתבים התחלתי לרצות יותר .
    הרגשתי ממנו שהוא ממש מצפה שאני יתחיל איתו שיחות
    אז כן התחלתי איתו פעם אחת אחרי שראיתי שהוא לא דיבר איתי יומיים ... והוא החליט לענות לי רק יום אחרי ... יום אחרי זה ראיתי אותו ביציאה , והייתי מאוד מאוד אדישה , ואפילו אפשר לומר מוזרה עם ההתנהגות שלי ומאז הוא פשוט לא דיבר איתי ... רק שבוע אחרי זה שלחתי לו הודעה אם הוא יצא כי היה נדמה לי שראיתי אותו והוא אמר שלא .. ומאז פשוט אין קשר .. בנוסף להכל היום ראיתי שהוא התכתב עם חברה שלי, לא ראיתי על מה אבל הוא שלח את ההודעה .
    מה זה אומר? שסתם דיברנו ? שלא יתפתח מזה כלום? מה אפשר לעשות מבלי שיחשוב שאני רודפת אחריו במיוחד לאור העובדה שאת השיחות האחרונות אני התחלתי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבינה מה קורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה - תגובה

אירית כהן
    18/02/2014

כדי לרקוד טנגו צריך שניים שמוכנים שניהם להראות שיש להם עניין בריקוד. אם בכל עת שאחד מהם צועד לעבר רחבת הריקודים הצד השני נסוג - קשה יהיה לרקוד, לא יתפתח ריקוד זוגי.
    אני מפנה אותך לקרוא את התגובה שנתתי לשאלה דומה לפני כחודש [ב - 19/1 "נמצאת באי ודאות"]. לפעמים צריך עזרה, אולי בטיפול פסיכולוגי, כדי ללמוד לא לפתח ציפיות מהר מדי, להתעניין בגברים שמסוגלים להראות כלפייך עניין וכוונה ברורים, ולהגיב כלפיהם בבמינון הנכון.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו