מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאיזה אחד06/04/2008
שלום אחי אני דברתי איתך ככבר פעם קודמת עם אתה זוכר אותי חח! אחי פעם שעבה שספרתי לך שאני עובד עכישו פטרו אותי מעבודה ואני מזה מצטער על זה כי היום מאוד קשה למצוא עבודה שתתאים לך אני עשיתי דבר מאוד טיפשי בעבודה אני קלתתיי שם את אחת עבודות ועבודת שקלתי אותה היא הלכה לספר למנהלת הסניף את זה ופטרו אותי בגגל זה אני ממש מבואס עם אני יחפש עבודה אחרת אני פוחד שאני יקלל גם בעבודה החדשה מה שבטוח שאני לא קלללתי אותה סתם היא עצבנה אותי היא צעקה עלי ואני נפגע מהר בבקשה אחי תין לי הצעות איך ליסדתר בעבודות חדשות איך לתנהג עם אנשים מה לגיד מה לעשות?תודה אחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה ברגשות
סיגל לוי06/04/2008שלום עידן
אין ספק שאם אתה נמצא במקום עבודה, (וכדאי גם שבכל מקום אחר) כן מצופה ממך לנהוג בכבוד באחרים ולא לקלל. למדת בדרך הקשה, שאם אתה מפר זאת, אתה עלול לאבד את עבודתך (הבוס בטח חושב לעצמו שאתה מסוגל גם לפגוע בלקוחות אם יעצבנו אותך).
קללה היא ביטוי לאלימות מילולית.
כדאי לך לעבוד על עצמך לא להתלקח מכל מה שכל אחד יכול לומר לך ולראות
האם אתה מתלקח בקלות מכל דבר
האם אתה "חייב להחזיר?"
האם באמת היה שווה לקחת ללב את מה שאמרה
האם היא צדקה
וכו'
אתה לא יכול להאשים אותה בחוסר השליטה שלך, כי רק אתה יכול לשלוט על תגובותיך
יש על מה לעבוד, ואני בטוחה שלא קשה לך בנושא זה רק במקומות עבודה אלא גם ביחסיך עם האנשים סביבך
תבין שאתה גם פוגע באחרים וגם בעצמך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)