שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איזה אחד
    06/04/2008

שלום אחי אני דברתי איתך ככבר פעם קודמת עם אתה זוכר אותי חח! אחי פעם שעבה שספרתי לך שאני עובד עכישו פטרו אותי מעבודה ואני מזה מצטער על זה כי היום מאוד קשה למצוא עבודה שתתאים לך אני עשיתי דבר מאוד טיפשי בעבודה אני קלתתיי שם את אחת עבודות ועבודת שקלתי אותה היא הלכה לספר למנהלת הסניף את זה ופטרו אותי בגגל זה אני ממש מבואס עם אני יחפש עבודה אחרת אני פוחד שאני יקלל גם בעבודה החדשה מה שבטוח שאני לא קלללתי אותה סתם היא עצבנה אותי היא צעקה עלי ואני נפגע מהר בבקשה אחי תין לי הצעות איך ליסדתר בעבודות חדשות איך לתנהג עם אנשים מה לגיד מה לעשות?תודה אחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה ברגשות

סיגל לוי
    06/04/2008

שלום עידן
    אין ספק שאם אתה נמצא במקום עבודה, (וכדאי גם שבכל מקום אחר) כן מצופה ממך לנהוג בכבוד באחרים ולא לקלל. למדת בדרך הקשה, שאם אתה מפר זאת, אתה עלול לאבד את עבודתך (הבוס בטח חושב לעצמו שאתה מסוגל גם לפגוע בלקוחות אם יעצבנו אותך).
    קללה היא ביטוי לאלימות מילולית.
    כדאי לך לעבוד על עצמך לא להתלקח מכל מה שכל אחד יכול לומר לך ולראות
    האם אתה מתלקח בקלות מכל דבר
    האם אתה "חייב להחזיר?"
    האם באמת היה שווה לקחת ללב את מה שאמרה
    האם היא צדקה
    וכו'
    אתה לא יכול להאשים אותה בחוסר השליטה שלך, כי רק אתה יכול לשלוט על תגובותיך
    יש על מה לעבוד, ואני בטוחה שלא קשה לך בנושא זה רק במקומות עבודה אלא גם ביחסיך עם האנשים סביבך
    תבין שאתה גם פוגע באחרים וגם בעצמך
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו