מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בכלאכ23/05/2007
אבא שלי כולא אותי בבית לא נותן לי לדבר עם אף אחד, ניסיתי לברוח והוא הרביץ לי
הוא טוען שזה מאהבה אבל נראה לי שזה משהו אחר, אני לא יכולה לברוח, ברחתי כמה
פעמיים והוא תפס אותי ושילמתי על זה ביוקר אני כול היום לבד בבית כלואה ולא יכולה לצאת
אני בוכה מהבוקר עד הערב לא אוכלת בעיקר ישנה כי אין משהו אחר טוב לעשות אני לא לומדת
עובדת לפעמיים וזה גם תחת עינו הפתוחה מרגישה עם אזיקים על הידיים ושואלת את עצמי
למה זה מגיע לי, מה עשיתי רע. שוקלת להתאבד אבל פשוט אין לי אומץ וגם כואב לי על אמא שלי.
ניתקתי קשר עם כול החברים שלי ואני לא רואה שום ישועה באופק, אני מאחלת לעצמי מוות או להיות חולה להתאשפז לקבל תרופות רק לא להיות במצב מודע לחיים האלה.אין עתיד ואם יש אז הוא שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף למשטרה
אביטל03/06/2007ל-כ
אם את עובדת למה את לא הולכת לגור לבד .ואם אין לך אומץ ללכת מהבית
שתדעי לך שהעניין שלך מצריך משטרה כי מה שאת מתארת זה התעללות נפשית ופיזית.
אם אין לך אומץ אני מציעה לך שתפני ללשכת הרווחה באזור מגורייך( מופיעה תחת משרד הרווחה בספר טלפונים ) וייתנו לך בית מכסה את שתסתדרי בו מבחינה פיזית ונפשית .את חייבת לטפל בעניין דחוף לכי ישר למשטרה בהזדמנות הראשונה . בקשר לאמא שלך כשאת תעמדי על הרגליים תוכלי לעזור לה -קודם כל תדאגי לעצמך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיתיעשי
סיון03/06/2007אני חושבת שאת בהחלט נימצאת בבעיה. לפי דעתי את צריכה ליצור קשר דחוף עם המישטרה.
זה מצב ממש נורא. אבל אני ממש לא ממבינה מדוע זה קורה(טוב אולי יש לך סיבות אישיות).
בכל מיקרה לפי דעתי עליך ליפנות יישר למישטרה.(כמה שזה קשה ולא נעים כי הוא אביך).
למרות הכל אני בטוחה שזהתקופתי, ומבינה שזה מצב ממש רע, אך בכל אופן כמה שזה קשה.(ואני יודעת שיש רגעים כאלו) אל תווטרי. אלו החיים שלך. אל תיתיעשי. אולי זאת לא סתם "שטוט", אבל אין דבר שביגללו תעבדי את חייך.
החיים שלך חשובים יותר מיכול דבר. אני רוצה לומר לך שאפילו לא תישקלי אפשרות כזו כמו להיתעבד.
ושוב איני יודעת בוודאות מה המצב האישי שלך בבית, אך בכל זאת אל תעשי מעשה שתטחרתי עליו כל החיים. או להפך תיגרמי לאנשים הסובבים אותך להיפגע.!!!!
"איני לא מיסתכלת על כל הסבל שיש, אלא על כל הטוב שעוד נישאר"- אנה פראנק. אל תיתיעשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ יקרה...
רונן דוד03/06/2007
אל תעשי שטויות,
איפה אמא, למה היא לא בתמונה ?!,
אם המצב חמור תתקשרי למשטרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)