מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהבהרועי01/03/2014
שלום רב אני בן 26. בריא בדרך כלל.
בין הגילאים 22-25 הייתה לי בת זוג, אהבה ראשונה אמיתית ועוצמתית. הייתה תושבת ארה"ב. תיכננו להתחתן לגור יחדיו בארה"ב. מבחינת הרגשות שלי אליה היו עוצמתיים. כל החיים חיכיתי לאהבה כזו. ייתכן תסימינים של "מכור לאהבה" כפי שמצאתי באינטרנט - לא קיבלתי מספיק אהבה מאף אחד בילדות וכל החיים בניתי לי פנטזיה על נסיכה מושלמת. וזו הייתה היא.
כמו כן, החיים שם נראו לי הרבה יותר שלמים - מתורבתים, משפחה חמה שהעריכה אותי, תחומי עניין, איכות חיים ממה שיש לי כאן. בסופו של דבר הקשר נגמר כיוון שלא יכולתי להשאיר בארץ את אימי. אני שלם עם מה שקרה, אבל יש לי קשיים-
1. לא מצליח להתחבר לנשים חדשות ולהתאהב בהן
2. בכל כישלון עם אישה חדשה חש כאילו פספסתי וטעיתי שלא עזבתי את אמא והלכתי אחרי האהבה
3. כל פעם שרואה את סגנון החיים בארה"ב מרגיש את הפספוס וחש סלידה מסוימת לארץ
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה - ופרידות
אירית כהן02/03/2014שלום רועי,
מתיאורך אני מתרשמת שאתה מתקשה ב'פרידות' , וכל פרידה הופכת עבורך למקום של קונפליקט ושל התייסרות. מתקשה להיפרד מהחברה.. מתקשה גם להיפרד מאימא..
יתכן שאתה כועס על הקושי הזה - כועס על מי? על מי שלא הקל עליך את הפרידה? ואולי אתה מכוון את הכעס הזה כלפי עצמך וכתוצאה סובל מדכדוך מסויים שלא מקל עליך את החיים . ובנוסף , אולי אתה עושה אידיאליזציה של הקשר שהחלטת לעזוב ונדמה לך ש'אז' ו'שם' הכל היה מושלם [אגב, על החברה שלא הסכימה להישאר איתך בארץ אינך כועס קצת?].
מה עושים? ניראה לי שמה שאתה מתאר הוא רק 'קצה קרחון' , ורצוי שתפנה לטיפול פסיכולוגי.
בהצלחה,
[נ.ב. הייתי נזהרת מלנקוט במושג 'התמכרות' שהפך למושג פופוליסטי. העוצמתיות שחווית מאפיינת את הגיל, הרי אתה עדיין צעיר מאוד.. ולכן כל-כך חשוב שתטפל עכשיו בעצמך].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)