חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה
    רינה
    06/03/2014

שלום רב,

מאז שהפכתי לאמא אני חווה חרדות .הלכתי למספר פסיכולוגים אך לא הרגשתי שהצליחו לעזור לי .אני תמיד הגעתי למיצוי הפגישות והרגשתי שאני כבר "חוזרת על עצמי "כי הדברים אצלי לא הצליחו להשתנות.. אני זקוקה לעזרה ולא יודעת למי לפנות . אולי אני צריכה פסיכולוגית שתוכל להבין אותי בתור אמא?אודה לעצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

אירית כהן
    06/03/2014

טיפול הוא תהליך, רינה. אפילו היווצרות המרחב הטיפולי הוא תהליך שאורך זמן מה. אם את ממהרת 'למצות' את הפסיכולוגים ולהחליפם אינך מאפשרת לאותו מרחב להיווצר, ואז גם לא מתחיל התהליך הטיפולי. את מתחילה כל פעם מהתחלה ומשחזרת שוב ושוב - מה?
    נסי בפעם הבאה לעצור ולברר עם הפסיכולוג מדוע דווקא באותה נקודה את חשה צורך להפסיק את הטיפול.
    איני חושבת שמין הפסיכולוג באמת משנה אך את כמובן רשאית לנסות פסיכולוגית, אם זה מה שאת חשה. חשובה המקצועיות, עדיף פסיכולוג/ית עם מומחיות קלינית.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו