חרדות מהמוות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות מהמוות
    מיואשת
    09/03/2014

שלום רב
    חברתי לעבודה איבדה את אימה לפניי כחצי שנה כשהיא בת 52 בלבד זו אמא שהייתה פעילה מאוד ונמרצת ולא הרגישה שהיא חולה בסרטן ביום אישפוזה עוד הלכה לעבודה אבל המחלה הכריעה תוך 3 חודשים חברתי לעבודה טיפלה בה במסירות רבה מאוד עד לרגע האחרון . אחריי מות אימה הרהתה גבורה וחוזקה שאני מהצד הרגשתי שזו רק הבריחה שלה ממה שקרה עד לאותו יום שחלמה חלום שבו אימה קבורה בבית העלמין וצמוד אליה היא שומרת חלקה ועוטפת את אותה החלקה בניילון ומול האמא עומדת דמות שלא רואים את הפרצוף אבל חברה שלי מהמבנה גוף יודעת בברור שזו הייתה היא (החברה) ואמא שלה אמרה לה רק עוד 10 שנים חלום זה הצליח להטריף את חברתי היא חוששת שמה נשאר לה 10 שנים לחיות חוששת נורא לילדים פוחדת לעזוב אותם ונמצאת בחרדות איומות מה בעצם החלום אמר????אנא עזרתכם לעזור לי לעזור לחברה
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות מהמוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחלומות יש יותר מפשר אחד.

אירית כהן
    10/03/2014

שלום לך,
    נאה שאת נמצאת לצד חברתך בתקופת האבל שלה, ומאזינה לה.. אולי לפעמים זה קשה מדי עבורך ואת רוצה 'להוציא 'אותה מזה. אולם תהליך התאבלות הוא תגובה טבעית, לעתים הוא נמשך זמן רב - לכל אחד הקצב שלו. אם חברתך עצמה מעוניינת בעזרה מקצועית כדאי שהיא תפנה לאדם המתאים, למשל לפסיכולוג, למספר שיחות.
    העובדה שהיא זוכרת את חלומותיה אינה מעידה כשלעצמה על מצב פתולוגי.

כללית, לא ניתן לפרש חלום באופן 'סתמי' ואנונימי. לכל חולם שפת-חלומות משלו, לחלום יש יותר ממשמעות אחת ורבדים שונים הקשורים לחייו של אדם, ולכן עבודה על /בעזרת חלום נעשית [ע"י איש מקצוע!] רק עם החולם עצמו.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו