מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץשגיא20/03/2014
שלום אני בן 22 יש לי בעיה שהיא תמייד אני מציב לעצמי מטרות בחיים ואני לא משתלט שאני לא מגייע אליהם....ותמיד ההורים תמיד אומרים שאני רק טוב בדיבורים ולא במעשים כי תכלס אני באמת רוצה לעשות דברים ובסוף מאכזב את עצמי ואת כל מי שמסביבי... האם צריך לפנות לפסיכולוג או שזה משהוא טבעי חלק מהתבגרות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
אירית כהן20/03/2014שלום שגיא,
קשה לקבוע כאן בפורום אם מדובר ב'בעייה' או ש'הכל יהיה בסדר כשאגדל'.. ובאמת מוטב לפנות ולהתייעץ עם פסיכולוג באופן פרטני, פנים אל פנים. בעיקר לאור העובדה שהנושא מדיר שינה מעיניך.
ייתכן שעדיין עליך ללמוד להציב מטרות ברות השגה.. ללמוד לשרטט לעצמך דרכי פעולה יעילות ומפורטות לקראת המטרה.. וכדומה, דברים הנרכשים גם עם הנסיון. אולם אני בעיקר מתרשמת שאתה 'יורד' על עצמך ורודף את עצמך. ייתכן שסביבתך 'עוזרת' ברדיפה העצמית הזו במקום לעודד אותך. הרדיפה העצמית הזו יכולה להיות מקור לדכדוך - והרעיון שלך לפנות לפסיכולוג ניראה גם מבחינה זו בהחלט במקום.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)