מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהזוהר30/03/2014
שלום רב
אני בן 21 ואני רוצה להתחיל לטפל בהרהה דברים ששמתי בצד במהלך השנים וכעת יש לי את האפשרות ואני מרגיש מוכן,אבל לא יודע אם יותר מתאים לי תהליך של אימון אישי משולב עם nlp או פסיכולוג....
אני רוצה לפתח דעה חזקה משל עצמי, להיות יותר אינדיבידואל, לחזק את כושר קבלת ההחלטות שלי,לחזק את הביטחון העצמי,להיות שלם יותר עם העבר שלי, ולהצליח בהשגת, ופחות לרצות כל הזמן לחפש מודל לחיקוי..ככה אני מגיל קטן...מה דעתכם, איזה תהליך יתאים יותר אימון אישי או פסיכולוג? תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול או אימון?
אירית כהן30/03/2014שלום זוהר,
עפ"י המטרות שהגדרת אני מתרשמת ממצב שמאפיין לא פעם צעירים בגילך, שהם עדיין במובנים אחדים בשלהי גיל-ההתבגרות, לא הושלמו מטלות התפתחותיות פסיכולוגיות, ונדרשת עזרה בהבשלה וגיבוש של האישיות. המקום לעשות זאת הוא טיפול פסיכולוגי. ובכל אופן, פסיכולוג קליני הוא הכתובת לאבחן ולברר במדוייק מהם צרכיך ומהי הדרך.
בכל פנייה לטיפול - בעיקר אם אתה פונה ל'אימון' או אנשים שמגדירים עצמם כ'פסיכותרפיסטים' בשיטה זו או אחרת - בדוק שמדובר בבעל-מקצוע בעל הרשאה לטיפול נפשי [אתה רשאי לבקש לראות תעודות, וגם לבדוק באתר משרד הבריאות תחת 'מאגרי מידע'].
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)