בעיה מציקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה
    בן 26
    07/04/2008

שלום, לפני כמה שנים הייתי במצב שונה ממה שאני כיום, לא הייתי מגדיר את איך שהייתי אפילו במלה בן אדם כי לא הייתי כזה. לא חשוב, בקיצור עבדתי בעבודה מסויימת והעבודה הזאת לא היתה "כשרה" כל כך וכיום אני בן אדם, ולעולם לא אעבוד בעבודות כאלו. מהעבודה בעבר קיבלתי רכב מסויים צמוד אליי.
    כיום אני לא עובד כרגע, אבל אני מעוניין לקנות רכב מאותו יצרן ומאותה שנה ומאותה דגם של הרכב שהיה לי אז מהעבודה, זה פשוט רכב מדליק ואני ממש רוצה אותו. אבל...
    כיום אני לא נמצא עם החברים והחברות שאז הייתי איתם בתקופה שהיה לי את האוטו מהעבודה ה"לא כשרה" ואני פוחד שכאשר אני אקנה את אותו אוטו אז שחבריי וחברותיי לשעבר יראו אותי עם הרכב ושהם יחשבו שאני עובד עדיין בעבודה הלא כשרה, כי זה הרי אותו אוטו שהיה לי אז מהעבודה. להסביר להם שאני לא עובד שם יותר זה מעט בעייתי כי אני לא בקשר איתם כבר זמן רב ופתאום לבוא אליהם רק בשביל "להבהיר" להם את המקרה זה יראה מעט מוזר. זה לא שזה כל כך מפריע מה יחשבו עלי אבל שאני חושב על זה שיהיה לי את אותו הרכב שאז היה לי ואולי הם יראו אותי איתו אז אני נהיה פתאום במצב נפשי מוזר מעט, זה מן לחץ כזה ומן הרגשה שכאילו אני לא עצמי וזה מעיק עלי ומפריע לי וזה ממש יושב בתוך המוח. אני ממש רוצה את האוטו הזה. מה עלי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מציקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה חושבים עלי

סיגל לוי
    08/04/2008

שלום
    אם אתה כל כך רוצה את הרכב ומסוגל לקנות אותו, אז עשה זאת
    ברמה הטכנית, אתה יכול להחליף צבע אם אתה רוצה "לסמן" שזה לא אותה המכונית
    נראה שלמדת לקח פנימי ולא תשוב לאותה עבודה וזה מה שחשוב
    כל אחד יכול לחשוב עליך מה שהוא רוצה
    אם יש מישהו שחשוב לך במיוחד להסביר לו, עשה זאת, אך אם האחרים חושבים משהו ואתה לא בקשר איתם במילא, הם יכולים לחשוב מה שירצו.
    מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בן 26
    08/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

סיגל לוי
    08/04/2008

חשבתי עוד על מה שאמרת
    נראה לי שמדובר אצלך בקונפיקט פנימי ולא חיצוני
    אתה כנראה שומע את הקול שרוצה את האוטו ורוצה לעשות מה שבא לו
    אולי יש לך עוד קול, שאותם חברים שאתה לא בקשר איתם מייצגים אותו - אולי זה אותו הקול שאומר לך שאף פעם לא תעשה יותר עבודות לא "כשרות", אולי זה קול שמצטער על אובדן הקשרים האלה...
    צריך לברר מה תחושת אי הנוחות שלך מנסה לומר לך...
    מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חכמה

בן 26
    09/04/2008

גם לי נראה לי שזה איזה קול שאומר לי לא לעבוד יותר בעבודה כזאת. התקשרתי לחברים שלי והסברתי להם את המצב ונחשי מה ? עדיין שאני חושב על זה שאני אקנה את האוטו המדובר אז זה פשוט אותה הרגשה גרועה ! נראה לי שזה איזה שהוא עונש מאלוהים שאני צריך להשלים איתו ופשוט לקחת אוטו אחר, למרות שישלמתי די על מה שעשיתי כי אחרי העבודה הזאת ניכנסתי לצרות בדמות חובות, פרידה מחברה והתנתקות מחברים. אני כבר לא בטוח בכלום, אלוהים יודע כבר הכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על רמת חיים

סיגל לוי
    13/04/2008

תזכור שרמת חיים היא מהנה, מפנקת, מסמלת מעמד
    אבל
    מתרגלים אליה
    ואז זה לא מה שמחזיק אותנו מאושרים
    יש עוד המון מכוניות נפלאות חוץ מזו
    האם כדאי להתקע עליה אם היא גורמת לך כל-כך הרבה סבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו